milivolt electronics world news Didim19.Bar_enlii-didimhaber.net
03-09-2014

Didim19.Bar enlii

Didim19.Bar_enlii

Didim'de her yl geleneksel olarak düzenlenen Didim Bar enliklerinin 19.su  balad. 31 Austos ve 1 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleecek olan festival etkinlikleri Çocuklar Bar çiziyor” etkinliiyle balad. 31 Austos Pazar günü Kent Meydannda saat 15:00’de balayan etkinlikte çocuklar kurulan stant üzerinde kendilerine tahsis edilen boya kalemleri ile özgür düünceleriyle Bar’ resmettiler. Çocuklar tarafndan çizilen resimler, daha sonra sergilendi.

Etkinlikler akam saat 20:00’deki Yerel sanatçlardan Vedat Demirhan,  Grup Toprak ve Grup Garnitür katld. Etkinlie Didimlilerde ilgi gösterirken yerel sanatçlar söyledikleri arklarla Didimlileri ho dakikalar yaatt. 
DSC01166
Belediye Bakan yardmcs Salih Bankolu etkinlie katlp ark söyleyen tüm yerel sanatçlar birere çiçek vererek katklarndan dolay teekkür etti. Didim Belediye Bakan Deniz Atabay, bu yl Didim Bar enliinin ana temasnn “Çocuklar ve Bar” olduunu vurgulayarak, slogann ise, “En çok da çocuklarn bara ihtiyac var” olarak belirlendiini dile getirerek “Bar' dediimiz Geleneksel Bar enliklerinde; hep birlikte tüm dünyaya yine Didim’den sesleneceiz” dedi.
20140901_182926_1
Vedat Demirhan,  Grup Toprak  ve seslendirdikleri bar arklaryla devam etti. 01 Eylül Pazartesi günü sabah saat 10.00’da Apollon Tapna önünden balayan Bar Kousu Altnkum da sona erdi. Kouda Michael Mcnaly birinci olurken, Murat YILDIRIM ikinci, Ahmet Galip BOZKURT ise üçüncülükle yarmay tamamlad. Kouda kadn yarmacmz Sedef AKKANAT ise bayanlarda birinci oldu. Didim Ticaret Odas Nurullah Kocabyk Salonunda saat 15.00’da Bar ve Çocuklar konulu panel yapld. Panelistlerimiz Eitim-Sen Genel Bakan Kamuran KARACA, Dr. Abdullah MANAZ ve Aratrmac Yazar Faik BULUT katld. Bar ve Çocuklarn anlatld panel ilgiyle karland. 
Panel bitiminden hemen sonra Cumhuriyet Meydannda Çocuk  Kukla Atölyesinde Didim’in çocuklar bulutu. Geleneksel Bar yürüyüümüz akam saat 18.00’da Medusa önünden balad.  Yürüyü esnasnda Dev Türk bayra açld, bar anlatan pankartlar tand. Yal Caddesi güzergâhnda gerçekletirilen yürüyü, Aytepe'de sona erdi. Aytepe sona eren yürüyüün ardndan bir konuma yapan Belediye Bakan A. Deniz Atabay Didim’de geleneksel olarak sürdürülen Bar Festivalinin dünyaya örnek olmasn istediklerini ifade ederek Didim’de yaktklar bar mealesinin tüm Dünya’da yaylmasn temenni ettiklerini söyledi. Konumann ardndan Bakan Atabay, iki çocukla beraber barn simgesi beyaz güvercin uçurdu; ardndan Bar mealesini yakt. Etkinlik kapsamnda Denize açlan bir gemiden ise “Dünya çocuklar bar istiyor” yazl pankart açld, denize çelenk brakld ve iki çocuk tarafndan beyaz güvercin uçuruldu. 
DSC01163
 Bu yl 19. Düzenlenen Didim Bar Festivali enlii Altnkum plajnda düzenlenen konserle sona erdi. 1 Eylül Pazartesi akam saat 21:00’de balayan etkinlikte ilk olarak Didim Roman Dans Grubun minik üyesi oynad roman havalaryla katlmclar neeli dakikalar yaatt. Ardndan DAHOT ekipleri sahne ald. lk olarak DAHOT ekipleri ülkemizin deiik yörelerine ait halk oyunlarn oynarken Ege Yöresine ait oyunlar büyük beeni toplad. Ardndan Didim Bar Festivali etkinlikleri kapsamnda düzenlenen Bar Kousunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceye, giren ilk 4 sporcuya Belediye Bakan Deniz Atabay tarafndan plaket verildi. 
DSC01174
Tören sonrasnda konuan Belediye Bakan A. Deniz Atabay Ülkemizin çevresinde savalarn birinin bitmeden dierinin baladn ve bu savalarda en fazla çocuklarn zarar gördüünü ifade ederek “Çocuklar bizim geleceimiz hangi dil, hangi din, hangi renk ve hangi rktan olursa olsun, onlar bizlerin gelecei ama sava gibi olumsuz koullarda en fazla etkilenen yine onlar yani bizim çocuklarmz… Biz bugün burada kötü kalpli vicdanlar szlamayan ve savalara neden olan yöneticilere sesleniyoruz. Biraz vicdanlar varsa ve çocuklar düünüyorlarsa savalara son versinler. Biz Didim’den bugün dünyaya bar için sesleniyoruz. Sizlerde bugün buradan buna katk sunduunuz için teekkür ediyorum.” dedi. Konumann ardndan sahne alan Eagean Band (Grup Mavi) adl grup eski ve yeni arklardan oluan repertuaryla Altnkum plajn dolduranlara ho saatler yaatt.
 
didim.bel.tr
   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..