milivolt electronics world news Aydnda_kurtulu_cokusu-didimhaber.net
07-09-2014

Aydnda kurtulu cokusu

Aydnda_kurtulu_cokusu

Efeler diyar Aydn, düman igalinden kurtuluunun 92'nci yldönümünü kutluyor. Atatürk Meydan’ndaki kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Aydn efeleri ve kadn mehteran takm kutlamalarda büyük ilgi gördü. 
Aydn’da kurtulu cokusu
Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Kurtulu Günü'nü coku içinde kutlamak için tüm hazrlklar tamamladklarn söyledi. Bakan Çerçiolu, "7 Eylül tarihi, gurur ve özgürlüümüzün addr. 7 Eylül, Türk Milleti ve Aydn Efelerinin hür ve ba dik yaama kararlln yedi düvele ilan ettii tarihtir. Bu gurur günümüzü tüm Aydn Halk'yla birlikte coku içinde kutlamaya hazrz. Bizlere özgürlüümüzü veren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk bata olmak üzere Kahraman Aydn Efeleri ve aziz ehitlerimizi rahmet ve minnetle anyorum. Aydn’n düman igalinden kurtuluunun 92. yln kutlamann onuru ve gururu içindeyiz. 27 Mays 1919 da Aydn’ igal eden Yunan askerleri efeler diyarnda planlamadklar bir direnile karlatlar. Vatanseverlerin öncülüünde tüm yurda dalga dalga yaylan destans direnii balattlar. Efelerimiz, Mustafa Kemal komutasnda dümana kar mücadele eden düzenli ordumuza da büyük destek salad. Aydn’daki Yunan birliklerini adeta olduklar yere çiviledi. 7 Eylül 1922 sabah Aydn’a giren ordumuzun karsnda tutunamayan Yunan çekilmek zorunda kald. Aydn, kurtulu gününe kadar igalin aclarn son derece ar ekilde yaad. ehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek, kahramanlklarn gelecek nesillere aktarmak en önemli görevimizdir. Birlik ve beraberliimizi her geçen gün daha güçlendirerek bamszlmza uzanan yolda millet olarak yaanan olaylar unutmamalyz. u bir gerçek ki tarihine sahip çkamayan milletler yarnlarna da sahip çkamazlar.” dedi.
Aydn’da kurtulu cokusu
Sayg duruu ve stiklal Mar’nn ardndan Atatürk Kent Meydan’nda önce efeler gösteri yapt. Daha sonra Aydn Büyükehir Belediye Kadn Mehteran Takm sahne ald. Halkn büyük ilgi gösterdii kadn mehteran takmndan sonra bando ekibi, oyun havalar çalarak kutlamalara devam edildi.

Aydn’da kurtulu cokusu

Kutlamalara Ayd Vali Yardmcs Alper Faruk Güngör, Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Aydn Jandarma Bölge ve Garnizon Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, daire müdürleri, sivil toplum kurulular ve Aydn halk katld. 7 Eylül Kurtulu kutlamas ehitler antna çelenk koymayla sona erdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..