milivolt electronics world news Kmr_tozu_istemiyoruz-didimhaber.net
11-09-2014

Kmr tozu istemiyoruz

Kmr_tozu_istemiyoruz

Aydn'n Efeler Fatih Mahallesi'nde bulunan kapal pazar yerine Büyükehir Belediyesi'nin kömür depolamak istemesinin tartmas devam ediyor. 

Mahallelerinde bulunan kapal pazar yerinin kömür deposu olarak kullanlmasna kar olduklarn tekrarlayan Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu, tepkilerinde hakl olduklarn söyledi. Kömür dökmekte srar edilirse ne yapacaksnz, bir eylem plannz var m? Sorusunu cevaplayan Taçolu, “Bizim tepkimiz hakl bir tepki. Demokratik olarak tepkimizi dile getirdik. Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nun bu demokratik hak arayn gözard etmeyecektir. Bizi anlayacaklarn umuyoruz. Biz demokratik tepkimizi dile getirdik. Buradaki herkes kömür tozundan rahatsz. Biz burann kömür deposu olarak deil, yapl amacna uygun olarak pazaryeri olarak kullanlmasn istiyoruz. Bu tepkimizden sonra mülkü belediyeye ait olan muhtarlk binasnda 6 yldr akan suyumuzu kaçak diye kestiler. Madem kaçakt 6 yldr neden kesilmedi.” dedi.

MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, partililerle Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu’nu ziyaret etti. Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nu eletiren Fevzi Köse, Fatih Mahallesi sakinlerinin isteklerine kulak verilmesini istedi. Ben yaptm olduyla bu ilerin olmayacan aktaran MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, “Aydn Büyükehir Belediyesi Fatih Mahallesi halkn hiçe sayarak pazar yeri olarak kurulan yeri usulsüz olarak kömür deposu olarak kullanmak istemektedir. Halkmz istemiyor. Sayn Çerçiolu’nun bu dayatmadan vazgeçmesini istiyoruz. Belediye ehir dnda uygun bir alanda bu kömürü depolayabilir. Çerçiolu’nun mal da benim mülk de benim, istediimi yaparm anlayn biz knyoruz. Mal da mülk de Çerçiolu’nun deil, Aydn halknn mal. Ben yaptm oldu, zihniyetiyle olmaz. Halkn isteklerine kulak verilmek zorunda. Halkmz çevre kirliliinden dolay kömür deposu istemiyor." diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..