milivolt electronics world news Kmr_deposuna_tepkiler_sryor-didimhaber.net
15-09-2014

Kmr deposuna tepkiler sryor

Kmr_deposuna_tepkiler_sryor

Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu ve mahalle sakinleri, kapal pazar yerinin kömür deposu olmamas için Efeler Belediyesi önünde basn açklamas yapt. Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu, kendilerini dinleyecek ve soruna çözüm bulacak muhatap bulamadklarn söyledi. 

Efeler Belediyesi önünde mahalle sakinleriyle birlikte “Pazar yerimizi istiyoruz” pankart açarak basn açklamas yapan Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu, " Eskiden Aydn Belediyesi’nde “Önce nsan” yazard. imdi kömür insandan daha m deerli oldu. Mahallemizde kapal pazar yeri olarak ina edilen yerin biz de Pazar yeri olarak kullanlmasn istiyoruz. Burann çevresinde 5 okul, 3 bin örenci var. Binlerce mahallelimiz var. Hasta olan yallarmz var. Buraya kömür dökülmesinin toplum salna zararl olacana dair Aydn Tabip Odas’nn raporu var. Kömür dökeceiz diye diretmelerini anlamyoruz. Pazar yeri olarak kullanlacak diyorlard, biz de pazar yerimizi istiyoruz. Salkl yaam hakkmzn elimizden alnmasn istemiyoruz.” dedi.

Basn açklamas yapan mahalle sakinlerinin yanna gelen Efeler Belediye Bakan Yardmcs Sümran Ünal, mahalleliyle birlikte pankartn yanna geçerek destek verdi. Bakan Yardmcs Sümran Ünal, “Semt pazar ilçe belediyelerinin görevidir. Ancak Fatih Kapal Pazaryeri’nin mülkiyeti bizim mülkiyetimizde olmayan bir yerdir. Ama biz mahalle sakinlerimizi dinleyeceiz.” dedi.

Daha sonra Efeler Belediye Bakan Yardmcs Sümran Ünal, Fatih Mahalle Muhtar Yldz Karata Taçolu ve mahalle sakinlerini makamnda kabul ederek bir süre görütü

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..