milivolt electronics world news CHPli_genler_hakim_karsnda-didimhaber.net
17-09-2014

CHPli genler hakim karsnda

CHPli_genler_hakim_karsnda

Aydn’da, 17 Aralk operasyonunun ardndan izinsiz gösteri düzenledikleri ve bu yürüyüte dönemin Babakan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’a hakaret ettikleri ve 'kamu görevlisine görevinden dolay hakaret, kanuna aykr toplant ve yürüyülere silahsz katlarak ihtara ramen dalmama' iddiasyla haklarnda soruturma açlan aralarnda CHP Aydn Gençlik Kollar yöneticilerinin de bulunduu 29 kiinin yarglanmasna devam edildi. 

CHP’li gençler hakim karsnda
Haklarnda dava açlan CHP Gençlik Kollar l Bakan Kemal Güneri, CHP Gençlik Kollar Efeler lçe Bakan Kemal Öztürk, Efeler lçe Ana Kademe Yöneticisi Enver Deliolan ve Parti Eitmeni Bülent Salih Doan’n yan sra CHP, TKP ve EMEP üyelerinin ve baz üniversite örencilerinin yer ald toplam 29 kii bu gün davann ikinci durumasna girdi. Aydn 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davann ikinci durumas öncesi adliye önünde daval CHP’li gençlerle birlikte basn açklamas yapan CHP Gençlik Kollar l Bakan Kemal Güneri, savclar cesur olmaya çard. Yolsuzluklara dava açmayan savclar eletiren Kemal Güneri, cesur olmayan, yanl istikamete dava açan cumhuriyet savclarn mahkemede yarglayacak olanlarn kendileri olduunu söyledi. Aydn Adliyesi'ne yarglanmaya deil, yarglamaya geldiklerini ifade eden Güneri, “Ülkeyi soyan ve talan edenleri 17 Aralk’ta ortaya düen ses tapelerinden sonra Türkiye’nin birçok vilayetinde bu ses tapelerinin montaj olup olmadyla, gerçek olup olmadyla, 4 bakann çok ciddi ekilde yolsuzlua bulamken, bu konunun açklanmas ve aydnlatlmasn beklerken, bu konularn peine düen, mücadele veren eline herhangi bir terör eylemine giriecek ta sopa almadan, gösteri ve protesto hakkn kullanarak yürüyü gerçekletiren tüm gençlere davalar açlmaktadr. Bu iddialar bir an önce açklansn, ülkenin babakan ve dört bakan bu ite parma var m yok mu, varsa da hukukun önüne çksn yarglansn diyen de CHP gençlik kollaryd. Bu gün Aydn l Gençlik Kollar bakanmz, arkadalarmzn yarglanmas aslnda hakk ve hukuku sosyal adalette, sosyal devlette üenmeden, korkmadan cesur bir ekilde savunan gençlerin yarglanmas Türkiye’nin aybdr. Bu ayp Recep Tayyip Erdoan ve AKP hükümetinin aybdr. Hala kendileri bu hukuksuzlukla, bu soygunla bu talanla ilgili bir açklama getiremezken genç arkadalarmz yarglamakta, gözünü yldrmaya, onlar korkutmaya çalmaktadr. Özellikle unu ifade etmek isterim. Yarglanan biz deiliz. Biz birazdan, bu davaya girip burada cesur olmayan, yanl istikamete dava açan Cumhuriyet savclarn mahkemede yarglayacak olan bizleriz. Onlar bizleri yarglamayacak. Biz yolsuzluk adaletsizlik yapmadk. Onlar cesur davranacak bu Cumhuriyet savclar davay soruturmay bizlere deil, bu talan bu soygunu yapanlara açacak. Biz adliyeye yarglanmaya deil, onlar yarglamaya gidiyoruz. Bu kadar da kendimizden eminiz, cesuruz.”
Haklarnda dava açlan gençlere destek veren CHP Aydn l Bakan Hikmet Saatçi de, “Gençlerimizin arkasndayz. Protestolar yerinde yaplmtr. Yarglanmas gerekenler maalesef yarglanmadlar.” ifadelerini kulland.

CHP’li gençler ve yarglananlar daha sonra duruma için adliyeye girdiler. Durumada gösteride kamu görevlilerine hakaret edilip edilmedii yönündeki bilir kii raporlarnn görüülecei örenildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..