milivolt electronics world news Didim_8.Sanat_Edebiyat_Gnleri_Halkla_bulutu-didimhaber.net
17-09-2014

Didim 8.Sanat Edebiyat Gnleri Halkla bulutu

Didim_8.Sanat_Edebiyat_Gnleri_Halkla_bulutu

 Didim Belediyesi ve Akköy Dergisi'nin düzenledii bu yl 8.si düzenlenen Didim Sanat ve Edebiyat Günleri Apollon Tapna önünde düzenlenen etkinlikle balad. 12 Eylül Cuma günü saat 19:00’da balayan etkinlie Didim Belediye Bakan A. Deniz Atabay, Belediye Bakan yardmcs Salih Bankolu, Akköy Dergisi Genel yayn yönetmeni Güven Pamukçu, Akköy Dergisi Yaz leri Müdürü ve Belediye Meclis üyesi Hatice Gençay, Belediye Meclis üyeleri, , Etkinliin onur konuu Enver Ercan ve etkinlie katlan yazarlar, airler ile vatandalar katld.

   

Etkinliin açlnda konuan Akköy Dergisi Genel yayn yönetmeni Güven Pamukçu 3 yl ara verilmesinin ardndan etkinliin yeniden yaplmaya balandn belirterek “Bu yl etkinliimizin ana temas mektup;  unutulmaya yüz tutmu bir iletiim arac olan mektuplarn önemini ortaya koymak için etkinliimizin adn “Yine yakm yar mektubun ucunu” verdik.

 

DSC01775

Önceki yllarda deiik mecralarda ulusal ve uluslar aras boyutu olan edebiyat sanat bulumalarmza onur konuumuz olmu  Enver Ercan’a, etkinliimize katlan  air-yazarlarmza  ve bize etkinlikte destek olan Belediye Bakanmz A.Deniz Atabay, ve Meclis üyelerine teekkür ediyorum” dedi. 

 

DSC01786  

Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay, yapt konumasnda organizasyonda emei geçen herkese teekkür ederek, “Didim Sanat ve Edebiyat Günleri etkinliinin bu yl 8’incisi düzenleniyor. lk etkinlik 11 yl önce yaplmt, 3 yllk arann ardndan bu yl yeniden balad. 3 yl ara verilen faaliyete devam ediliyor. Bizde yeni yerel yönetim olarak destek vermekten büyük onur duyuyoruz” dedi.

 

 

  Didim 8.Sanat Edebiyat Günleri Onur Konuu Enver Ercan ; “Akköy Kütüphanesi ve Dergisinin önemli bir ilevi var. Didim’in böylesine güzel irin bir köyünde kütüphane olmas, yazar evinin bulunmas çok güzel.  Yazar ve çevirmen evinin çok önemli olduunun belirten Ercan , “Didim Akköy’de böyle bir oluumun olmas, uluslar aras boyutta da ses getirebilir. Yeni açlan yazar ve çevirmen evi bunun için ideal. Yl içerisinde çeitli yazarlar ilçeye davet edilebilir. Bu tarz çalmalar bölgenin tantmn da salar ve Akköy’ü de daha güçlü klar” diye konutu.

 

DSC01795  

Açl konumalar sonras Belediye Bakan A.Deniz Atabay, etkinliin onur konuu Enver Ercan’a plaket verdi. Etkinlie katlan air ve edebiyatçlar, iir ve mektup akamnda söz alarak, Didimli sanatseverle bir araya geldi. Didim 8.Sanat ve Edebiyat günleri kapsamnda gerçekletirilen etkinliin 2. günü Akbük te eski kilisede gerçekletirildi. Saat 19.00 da balayan etkinlie Didim Belediye bakan Yardmcs Salih Bankolu, Didim Belediye meclis üyeleri Hasan Yavuz, Hatice Gencay ve sanatseverler katld. Açl konumasn bir iirle süsleyen Güven Pamukçu daha sonra srasyla konuklarn mikrofona davet etti.

 

DSC01836 

  iir ve mektup akamnn ilk konuu Enver Ercan (Onur Konuu)oldu. Daha sonra eref Bilsel,Nilay Özer,Kemal Gündüzalp,GÖkhan Aslan,Suca Dündar,smail Mert Baar,Adnan Geger,Cevahir Bedel,Bilsen Baaran,Zeynep Aliye, Güven Pamukçu,Atilla Yarin Kadir Bilgin ve Hayrettin Geçkin srasyla konuklara mektup ve iirleriyle seslendiler. Program devam ederken hazrlanan plaketler, Bakan Yardmcs Salih Bankolu, Belediye meclis üyeleri, Hasan Yavuz ve Hatice Gencay tarafndan sahiplerine verildiler.

 

DSC01845

   Didim 8.Sanat ve Edebiyat günleri kapsamnda gerçekletirilen etkinliin son günü Altnkum Yal Cad. Bar Parknda gerçekletirildi. Etkinlie Didim Belediye Bakan A. Deniz Atabay, Belediye Bakan yardmcs Salih Bankolu, Akköy Dergisi Genel yayn yönetmeni Güven Pamukçu, Akköy Dergisi Yaz leri Müdürü ve Belediye Meclis üyesi Hatice Gençay, Etkinliin onur konuu Enver Ercan ve yazarlar, airler ile çok sayda vatandalar katld.  Program Akköy Dergisi Yaz leri Müdürü ve Belediye Meclis Üyesi Hatice Gençay’n Belediye Bakan A. Deniz Atabay’a Akköy Dergisi adna teekkür plaketi vermesiyle balad.  Program air ve Yazarlarn iir ve mektuplarn seslendirmesiyle sona erdi.

 

didim.bel.tr

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..