milivolt electronics world news Aydn'da_Gaziler_Gn_trenle_kutland-didimhaber.net
19-09-2014

Aydn'da Gaziler Gn trenle kutland

Aydn'da_Gaziler_Gn_trenle_kutland

Mustafa Kemal Atatürk’e mareallik ve gazilik unvanlarnn veriliinin 93. yldönümü olan Gaziler Günü, Aydn’da da törenle kutland. Vilayet önündeki Atatürk antnda yaplan törene Vali Erol Ayyldz, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutan Tümgeneral Murat Krkaya ile Aydn ehit Aileleri ve Gaziler Dayanma Dernei Bakan Sevil Esin’in yansra daire müdürleri, sivil toplum kuruluu temsilcileri, gaziler ve dier vatandalar katld.
Erol Ayyldz
Törende Vali Ayyldz, Garnizon Komutan Krkaya ve dernek tarafndan anta çelenk koyuldu. Muharip Gaziler Dernei adna bir konuma yapan emekli Gazi Astsubay Murat Acun, ehit ve gazilere gösterilen vefann Türk milletinin en önemli özellikleri arasnda yer aldn söyledi. Türkiye'nin bugünkü haline gelmesini ehit ve gazilere borçlu olduunu, bir milletin yeri geldiinde vatan için cann feda edecek insanlar yoksa o milletin geleceinin endie verici olduunu belirterek, “Türk milleti, slamiyet öncesi ve sonras dönemlerde ehitlik ve gazilik unvanlarna büyük önem vermitir. Bunun bilincinde olan her Türk evlad, vatann bütünlüü ve milletinin huzuru için en büyük hazinesi olan can ve uzuvlarn gözünü hiç krpmadan vermeyi bilmitir. Türk milleti, bunun en güzel örneini ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliinde verilen Kurtulu Sava’nda göstermitir. Türk milleti, bu özelliini daha sonra dünya barnn korunmas adna pek çok farkl bölgede zaman zaman göstermesini bilmitir.” dedi.
Erol Ayyldz
Meydandaki törenden sonra ehit yaknlar, gaziler ve protokol üyeleri, dernek binasnda arland. Burada dernek defterini imzalayan Vali Ayyldz, daha sonra bir süre ehit yaknlar ve gazilerle sohbet etti. Program, gaziler ve ehit aileleri onuruna verilen yemekle devam etti. Burada bir konuma yapan Ayyldz, ülkenin bamszln ve özgürlüünü, canlarn gözleri krpmadan veren ve bu vatan için gazi olanlara borçlu olduunu söyledi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..