milivolt electronics world news Aydn_Merkez'den_AK_Parti_kongrelerinde_tek_liste_talimat-didimhaber.net
23-09-2014

Aydn Merkez'den AK Parti kongrelerinde tek liste talimat

Aydn_Merkez'den_AK_Parti_kongrelerinde_tek_liste_talimat

AK Parti Aydn 61. l Danma Meclisi’nde konuan l Bakan Mehmet Sadk Atay, il ve ilçe kongrelerine tek liste haline gideceklerini söyledi. Aydn’da ilçe kongrelerini 30 Kasm 2014'e kadar tamamlamay hedeflediklerini belirten Atay, tek liste dna çkan ilçelerde parti genel merkezinin yaptrm uygulayacan bildirdi.

Tek liste dnda kongre yapacak ilçelerde seçime gidilmemesi veya kongrenin iptal edilmesi yönünde karar alnabileceini belirten AK Parti l Bakan Atay, “Partimiz, 31 Aralk'a kadar ilçe kongrelerini tamamlamamz istiyor. Biz 30 Kasm'a kadar bitirmek istiyoruz. 2015 seçimi ve 2023 vizyonunun ehemmiyetini anlamadan bu kongrelere hazrlanmamalyz. l kongresinin tarihini genel merkez belirleyecek. Türkiye’de AK Parti, tüm kongrelerine tek listeyle gidecek. Bu demokrasi mi diyeceksiniz. Biz eylül aynda genel bakanmz hep beraber, birlik beraberlik içerisinde nasl seçtiysek, ayn ekilde tüm Türkiye’de kongrelere ayn ekilde birlik içerisinde tek listeyle gidilecek. Bu, genel merkezimizin alm olduu MYK ve MKYK karardr.” dedi.

Aday aday sürecinden sonra belirlenecek bir adayla kongrelere gidileceini aktaran Mehmet Sadk Atay, “Bizim partimizde ilçe ve il kongrelerine, u süreçler içerisinde birçok arkadamz aday aday olabilir. Yerel seçimler gibi düünün. Partimizin belirledii adayla devam edeceiz. O gün hep beraber, fire vermeksizin biz o duruumuzu göstereceiz. Böyle olmazsa bu sefer kararlyz, gerekirse problemli ilçelerde kongre yaptrmayz, kongreyi iptal ederiz. Bu bir tercih deil, partimizin birlik beraberlik ve konsensüs noktasnda hareket etmesinin teminatdr. Genel merkezin karar budur. Kongrelere tek liste gideceiz, hangi aday olursa onu seçeceiz. Bütün kongrelerde böyle olacak.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..