milivolt electronics world news Genel_Bakan_Recep_Kyak,_Yeni_Akit'i_yalanlad-didimhaber.net
23-09-2014

Genel Bakan Recep Kyak, Yeni Akit'i yalanlad

Genel_Bakan_Recep_Kyak,_Yeni_Akit'i_yalanlad

Türkiye Camii ve Kur’an Kurslar Federasyonu Genel Bakan Recep Kyak, Yeni Akit gazetesinin internet sayfasna yer alan “Kurban derilerini verdiiniz yere dikkat!” haberini yalanlad. 

Konumasnda, 'paralel yap', 'Kurban balar, devlet büyüklerinin yönlendirdii yerlere yaplmal', 'Kurban derilerinin paralel yapnn eline teslim edilmemesi' gibi açklamalar yapmadn belirten Recep Kyak, haberde geçen dier cümleleri de kesinlikle söylemediini ve kabul etmediini belirtti.

Muhabirin kendisini telefonla aradn ve iki kelime söylediini; ancak bunun kocaman bir habere dönütürüldüünü belirten Recep Kyak, “Ben orada paralel yap diye bir sözcük sarf etmedim. Gazeteden beni telefonla aradlar. Araba kullanyordum. Medyaya artk güven de sarslyor yani. Türkiye’de Devletin güvendii kurumlar var. Bunu ben HH dedim. Öteki hayr kurumlar dedim. Bunlarn çalmalar var. Ama, böyle paralel yap gibi sözcükler kullanmadm, bu beni de üzdü. 'Kurban balar, devlet büyüklerinin yönlendirdii yerlere yaplmal' demedim. Öyle bir sözcük de yok. Ama, ne oluyor, azdan bir kelime alnyor, o kelime yaylyor, yaylyor. Bundan sonraki açklamalarm yazma ile yapacam. Bu habere ahsen üzüldüm.” dedi.

lk kez telefonla böyle bir açklama yaptn ve bir iki tane kelime söylediini kaydeden Recep Kyak, öyle devam etti: “Oldu kocaman bir haber. Medyaya güven de sarslyor. Ben, unu söylüyorum, imdi. Türkiye’de Deniz Feneri var, HH var, dierlerini sayamyorum imdi. Çok sayda hayr yardm yapan kurumlar var. Bunlar kanalyla, ha bir de Kzlay’mz var. Bunlar kanalyla bu yardmlar oraya daha güzel ulatrlr. Çünkü her kurumun o ülkelerde tekilatlar var. Bunlar kanalyla o hizmetler oraya verilebilir. Bir de Diyanet Vakf’mz var. Bizim Diyanet Vakfmz da oralara yardm ulatryor. ”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..