milivolt electronics world news Gl_bir_devlet,_gl_bir_sivil_toplumdan_geer-didimhaber.net
28-09-2014

Gl bir devlet, gl bir sivil toplumdan geer

Gl_bir_devlet,_gl_bir_sivil_toplumdan_geer

Aydn’da Aktif Eitimciler Sendikas üyelerine seslenen Genel Bakan Yardmcs Hayati Durmu, "Hak ve adaletin yaand bir ülke için ve sivil toplum kurulularn desteklemek için sendikaya üye olunmaldr. Güçlü bir memur, güçlü bir sendikay, güçlü bir sendika güçlü bir devleti meydana getirir. Sadece sivil toplumu sendikalarla snrlandrmyoruz. Güçlü bir devlet, güçlü bir sivil toplumdan geçer, bu da güçlü bir yapyla mümkün." dedi.

Menderes Park’ta Aktif Eitim Sen üyelerinin bir araya geldii toplantda konuan seslenen Aktif Eitimciler Sendikas Genel Bakan Yardmcs Hayati Durmu, öretmenlerin haklarn korumak ve sahip çkmak için sendikalara üye olmalarn istedi. Türk milleti eitiminin içinde bulunduumuz dönemde bir takm problemleri olduunu ve bu problemlerin çözümün hep beraber çözmeliyiz diyen Durmu, "Ancak bu problemlerin problem olduunu ve rahatszln birilerinin söylemesi lazm yetkilileri Bu alamda bizler sendika olarak sizlerden aldmz güçle bu paylamlar ilgililere deiik yol ve yöntemlerle ulatryoruz. Biz haklarmz ararken bakalarnn haklarn gasp edemeyiz, bu bizim ilkemizdir. Aktif Eitimciler Sendikas olarak çalma barn bozan siyasal ve sendikal kadrolamaya, insanlar arasnda ayrmcl körükleyen ve ötekiletiren her türlü filemeye. Liyakat yerine yandalk gözetilerek yaplan hukuksuz görevlendirme ve tasfiyelere, iyi planlanmam rotasyonla çalanlarn hayatlarnn alt üst edilmesine, özel okullara tevik verilirken, devlet okullarnn yoklua mahkum edilmesine, özlük haklarndaki adaletsizliklere, öretmenlerimizin asli görevleri dnda nöbet görevi gibi angarya ilere zorlanmasna hayr diyoruz. Bunu derken de bu hususta duyarllk sahibi herkesi ve kamuoyunu ortak dorularda ve çözüm hedefleyen yapc çalmalarda i birlii yapmaya davet ediyoruz." dedi.

Son yaanan atamalar ve mülakatlar da eletiren Durmu, "Müdür ve ube müdürü mülakatlarnda yaananlar herkes biliyor. Türkiye’de yüzde 27 arla sahip olan bir sendikann yüzde 82 orannda ube müdürünü yüzde 81 orannda okul müdürünü seçtiini gördük. Bunlar yaadk, neye göre seçildi, neye göre deerlendirildi bunlar kamuoyunun takdirine brakyoruz. Eitim ve eitim çalanlarnn tüm sorunlarnn çözümü için, için ülkemizin ekillenmesinde söz sahibi olabilmek için. Sendikamza üye olun çarsnda bulunuyoruz. Neden? Ülkenin geleceini ekillendiriyoruz. Çünkü gelecek nesiller, bize teslim edilmi. Demokratik Bir Türkiye’nin inas için. Demokrasiye, hukuka ve adalete ne kadar ihtiyaç olduunu son birkaç ay içerisinde gördüümüzü düünüyorum. Hak ve adaletin yaand bir ülke için ve sivil toplum kurulularn desteklemek için sendikaya üye olunmaldr. Güçlü bir memur, güçlü bir sendikay, güçlü bir sendika güçlü bir devleti meydana getirir. Sadece sivil toplumu sendikalarla snrlandrmyoruz. Güçlü bir devlet, güçlü bir sivil toplumdan geçtiini, güçlü bir yapyla mümkün olduunu düünüyoruz." ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..