milivolt electronics world news Aydnl_gazilerle_gazi_ve_ehit_yaknlar_Denizli'yi_gezdi-didimhaber.net
29-09-2014

Aydnl gazilerle gazi ve ehit yaknlar Denizli'yi gezdi

Aydnl_gazilerle_gazi_ve_ehit_yaknlar_Denizli'yi_gezdi

Aydn l Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüü’nün dier kurumlarla hazrlad “Gaziler Onurumuz ve Gururumuz” projesi kapsamnda Aydnl gazilerle gazi ve ehit yaknlar Denizli'yi gezdi. Öncelikle Çayyüzü ehitlii’ni ziyaret eden grup, ehitler için dua etti. Daha sonra Pamukkale ve Kaklk Maaras'n gezdiler. Geziye katlanlara seslenen Aydn Vali Yardmcs Abdullah Aslan, devlet olarak her zaman ehit yaknlar, gaziler ve gazi yaknlarnn yannda olduklarn söyledi.
Aydnl gaziler ve ehit yaknlar Denizli’de
Aydn’dan yola çkan gaziler, gazi yaknlar ve ehit yaknlar, Karahayt Askerî Tesisleri’nde çiçeklerle karland. Burada bir süre dinlenen grup, daha sonra Pamukkale’ye hareket etti. Buray rehber eliinde gezen gruba, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü Huzurevi'nde öle yemei ikram edildi. Burada düzenlenen toplantda gaziler, gazi yaknlar ve ehit yaknlarnn duygular ve düünceleri alnd. Bazlar skntlarn dile getirirken bazlar da devletin ve halkn kendilerini unutmamasn ve sk sk ziyarete gelmesini istedi. Bir konuma yapan Jandarma Yarbay smail Klnç, günün her saati gaziler, gazi yaknlar ve ehit yaknlarnn emrinde olduklarn belirtti. Tek tek söz alan kurum yetkilileri de halkn nezdinde olduu gibi kurumlarda da batac olduklarn ve her türlü destei vereceklerini belirtti. l Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Necati Doru ise, "Onurumuz ve gururumuz olan gaziler, gazi yaknlar ve ehit yaknlarna sahip çkmak görevimizdir." dedi.
Aydnl gaziler ve ehit yaknlar Denizli’de
Gaziler ve ehit yaknlar için devlet kurumlarnda i imkan salandn, Aydn’dan geçen dönemde 145 bavuru yapldn ve bunlardan 44 kiinin kurayla atandn ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar l Müdür Yardmcs brahim Tuna, bu dönemde de yeni almlar olacan ve bu konuda kurum olarak 30 dosya hazrladklarn söyledi. Devletin kendilerini unutmadn görmenin mutluluunu yaadklar ifade eden gaziler, gazi yaknlar ve ehit yaknlar ise her zaman hatrlanmann mutluluunu yaamak istediklerini belirtti.
Aydnl gaziler ve ehit yaknlar Denizli’de
Proje Aydn l Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüü, Aydn Büyükehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü, l Emniyet Müdürlüü, Jandarma Bölge Komutanl, Salk l Müdürlüü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü’n n katklaryla düzenlendi. Geziye Aydn Valilii Basn ve Halkla likiler Müdürü ükrü Söylevci, Yaz leri Müdürü Hüseyin pek, Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdür Yardmcs Fethi Karsak, Büyükehir Belediyesi’nden Osman rik ve dier baz kurum temsilcileri katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..