milivolt electronics world news 3._Aydn_Gda_Tarm_ve_Hayvanclk_Fuar_ald-didimhaber.net
06-11-2014

3. Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk Fuar ald

3._Aydn_Gda_Tarm_ve_Hayvanclk_Fuar_ald

Aydn Ticaret Odas, Aydn Sanayi Odas, Aydn Ticaret Borsas ve Efeler Ziraat Odas’nn ibirliiyle düzenlenen 3. Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk Fuar açld. ldeki tarm sektörünün fuara ilgisiz kaldn söyleyen Borsa Bakan Adnan Bosnal, “Herhalde fuar küçük gördüler. Daha sonra yer isteseler de bulamayabilirler.” dedi.

Fuarna 305 firma katld. Aydn’dan tarm ve hayvanclk sektöründen 74 firma katlrken 17 kurum ve oda da yerini ald. Açlta Aydnl firmalarn azl ve gelecek yl yaplacak fuar için yer konuuldu. Mevcut Tekel depolarnda yaplan fuarn, alan THY’ye verilecei için gelecek yl orada yaplamayaca örenildi. Yeni fuar alan için çalmalara imdiden balanmas gerektiini belirten Ticaret Odas Bakan Hakan Ülken, bir an önce belirlenmesi gerektiini belirtti. Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu da yeni fuar alan için yaplacak çalmalara destek vereceklerini söyledi.
Aydn 3. Gda, Tarm ve Hayvanclk Fuar
Fuar açln Vali Yardmcs Abdullah Aslan, Oda Bakan Ülken, AYSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Yunus ahin, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birinciolu, Efeler Ziraat Odas Bakan Rza Posac ve dier oda bakanlar yapt. Fuarn il ve ülke ekonomisine katks olduunu ifade eden Vali Yardmcs Aslan, “Aydn’n iklimi güzel, insan çok çalkan, topra çok verimli. Bunu son derece iyi deerlendirmemiz gerekir. Tarm ürünü çeidimiz çok ve kaliteli, bunun pazarlamasn daha iyi yapmalyz. Tarm ürünlerinde en büyük sknt pazar. Bu fuarlar iyi deerlendirmemiz lazm.” eklinde konutu.
Aydn 3. Gda, Tarm ve Hayvanclk Fuar
Fuara, Aydn ve çevre ilçelerden çok sayda vatanda katld. Açltan sonra protokol ve vatandalar fuar alann gezdi. Tarm aletleri ve tarm ürünlerinin yer ald fuarn açlndan sonra konuan Hakan Ülken, “Bu fuarn Aydn ekonomisine katks yadsnamaz. Fuarlar, ticaretin olmazsa olmaz. Sadece fuar açld zamanki katklara bakmamak lazm. Bunlar ufuk açan gelimeler. Fuar çeitliliini arttrmalyz. KOMER’i iyi deerlendirmemiz lazm. Makro planda oturup düünülmeli. Seneye fuar alan nedeniyle tehlikeli. Burasn THY istiyor. Burada THY’yi de kaybetmememiz lazm. kisini de kazanmamz lazm. Ortak aklla sonuca balamak lazm ancak u anda Aydn’n tescillenmi bir fuar alan da yok. Bizim THY’yi de fuar alann da dengeli biçimde kazanmamz lazm. Bu fuar alann kaybeder, bir iki yl ara verirsek tüm kazanmlarmz kaybederiz. Mevcut kazanmlarm üzerine devam etmemiz lazm.” dedi. Aydn’n bir tarm ehri olduunu ve bu tür fuarlara ihtiyaç olduunu belirten ahin de, “Tarma dayal sanayinin de gelimesi lazm. hracat rakamlarna baktmzda her zaman tarma dayal sanayi ürünlerini ihraç ediyoruz. Dolaysyla bu fuar çok önemli.” eklinde konutu. Bosnal ise, “Fuara il katlmda 85 firma vard, u anda 305 firma var. Fuarmza ilgi çoald, firmalarn isimleri de deiiyor. Aydnl firmalarmz pek yok ama zamanla onlar da katlacaklar. En önemli sorunumuz fuar alan. Bunu bir yl içerisinde çözmeliyiz. Aydnl firmalar, tarmla uraan firmalarmz herhalde küçük gördüler ama deil. Aydn fuar küçük deil. Bir gün eer talep ederlerse de yer olamayabilir.” dedi.

3. Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk Fuar, 9 Kasm 2014 tarihine kadar açk kalacak. Fuar bu yl 200 bin kiinin ziyaret etmesi bekleniyor. Büyükehir Belediyesi, Bey Camisi önünden her yarm saatte bir ücretsiz ulam salayacak.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..