milivolt electronics world news Aydn_Emniyeti_basn_mensuplaryla_biraraya_geldi-didimhaber.net
13-11-2014

Aydn Emniyeti basn mensuplaryla biraraya geldi

Aydn_Emniyeti_basn_mensuplaryla_biraraya_geldi

Aydn l Emniyet Müdürü Adnan Tadan, müdür yardmclar ve baz ube müdürleriyle birlikte basn toplants düzenledi. Aydn Gazeteciler Cemiyeti (AGC) öncülüünde yaplan toplantda konuan Tadan, Aydn’n huzur ve güveni için çaltklarn söyledi Amaçlarnn suçu ilemeden önce önlemek olduunu, ekip saylarn arttracaklarn kaydetti.

Aydn’da polisin bir noktada deil, her bölgede belirli alanlarda bulunduunu ve olaylara en ksa sürede müdahale için çaltklarn belirten l Emniyet Müdürü Tadan, “Motor taleplerimiz de oldu. Motor kullanacak personelimiz var. Aydn’da ekip saysn arttracaz. Amacmz, suça müdahale sürecini çok ksaya düürmek. EGM ekiplere alan sorumluluklar veriliyor. Asayi ekiplerimiz de sokaklarda çalyorlar. 155'e ihbar olduunda kaç dakika içerisinde gidebiliriz, bunun çalmalar var. Türkiye'de olaylara müdahale ortalama 4 dakika, bunu 2 dakikaya indirmeye çalyoruz. Bunu tabii ki yeterli araç gereçlerle yapacaz. lk ekip olay yerine en ksa süre gidecek, olaya ilk el koyacak, daha sonra yardmc ve ilgili ubeler gidecek. Amaç, suç olumadan önlemek. Ekiplerimiz, tepe lambalarmz yakarak dolayorlar. Bunda amaç vatandaa güven gelsin, suç ileyecekleri de caydrsn. Suçu bir saniye bile engellemek baardr. Vatandalarmz bu klar görünce, burada polis var diyerek kendisini güvende hissediyor.“ dedi. Bir gazetecinin, polisin yakalad baz zanllarn yarg tarafndan salverilmesi sorusunu da cevaplayan Adnan Tadan, “Baz kanunlardan biz de ikayetçiyiz ama bu bizi çalmaktan geri koymuyor. Biz yine kanunlar çerçevesinde çalmaya devam edeceiz." dedi.

Aydn’da göre yapan polis memurlar ve basn çalanlarnn skntlarnn da dile getirildii toplantda, scak olaylarda polisin basn çalanlarna kolaylk salamas istendi. Polisin kanunlar çerçevesinde görevini yaptn belirten Tadan, her meslekten de karlkl anlay beklediini söyledi. Aydn’n turistik ilçeleri Kuadas ve Didim için yaz aylarnda takviye ekip uygulamasn verimli olmad için kaldrdklarn belirten Tadan, buralara 40 kiilik devaml kadro verdiklerini söyledi. Aydn’da 2014 ylnda hrszlk olaylarnda düü yaandn ifade ederek, Asayi Müdürlüü verilerine göre ilk 10 ayda Efeler ilçesinde ev hrszlnda yüzde 15, il genelinde ise yüzde 20 düü olduunu açklad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..