milivolt electronics world news Borlarn_yaplandrlmas_bu_ekliyle_baarya_ulaamaz-didimhaber.net
18-11-2014

Borlarn yaplandrlmas bu ekliyle baarya ulaamaz

Borlarn_yaplandrlmas_bu_ekliyle_baarya_ulaamaz

Aydn Esnaf Odalar Birlii (AYESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Marangozlar Odas Bakan Süleyman Algün, küçük esnafn devlete olan borçlarnn yaplandrlmasnn baarsz olacan iddia etti. Baar salanabilmesi için ek tedbirler alnmas gerektiini belirten Algün, “Borçlarn yaplandrlmas, yeniden yaplandrlmal. Esnafmz da, 'artlar ar, yaplandrsam ne olacak?' dememeli, gidip borçlarnn yaplandrlmasna bavurusunu yapmal.” dedi.

Oda Bakan Algün, “Devlet ve baz kamu kurumlarna olan borçlarn ödenebilmesi için çkarlan, çkarlma esnasnda kamuoyuna yansd haliyle çkmayan ve önceki yaplandrmalar gibi yine baarsz olacana inandm borçlarn yeniden yaplandrlmas için tüm esnaf ve sanatkârlarmz bu ay içinde mutlaka gidip müracaatlarn yapsnlar. 'artlar ar, yaplandrsam ne olacak?' diyen esnafmzn da gidip yaplandrma yapmalarnda fayda var, en aznda üç be ay rahat etme frsat yakalarlar. Özellikle emeklilii gelmi ve borçlarndan dolay sorun yaayan çok saydaki esnaf ve sanatkârlarmza bari bir kolaylk salayn. Bu insanlarn büyük bölümü bugün emekli olsa belki de 10 yl emekli maandan faydalanamayacaklar. Onlar için emekli olmak, salktan yararlanma hakkn kazanmalar demektir. Bankalara talimatlar m verilecek, yoksa baka bir yöntem mi bulunacak, ne yaplacaksa bir an önce yaplmas gerekmektedir. Özelikle odalar ve Maliye'ye borcu olanlarn, kasm sonuna kadar yaplandrma hakkn kullanmalar gerekmektedir.” dedi.

Hükümetin, bu yaplandrmann baarl olmas için mutlaka ek tedbirler almasndan yana olduklarn belirten Süleyman Algün, "Borçlu esnaf ve sanatkârlarmzn, bu artlarda bu borçlardan kurtulmas mümkün deildir. 2015 Mays'tan sonra esnaf ve sanatkarn büyük bölümü için geçtiimiz yllarda balayan acmasz haciz ve mallarn sat patlama yapacak, yüz binlerce aile ve milyonlarca insanmz perian olacaktr. Ba-Kur’lu olan züürt patronlarn büyük bölümünün salktan yararlanamadn biliyor musunuz?" eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..