milivolt electronics world news Kuadas'nda_denizcilerin_skntlar_grld-didimhaber.net
20-11-2014

Kuadas'nda denizcilerin skntlar grld

Kuadas'nda_denizcilerin_skntlar_grld

Deniz Ticaret Odas (DTO) zmir ube Bakan Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile Kuadas DTO üyeleri, Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal’y ziyaret ederek, denizcilerin skntlar hakknda bilgi alveriinde bulundu, gezinti teknelerinin talepleri deerlendirildi.

DTO ube Bakan Öztürk, her yl Kuadas’nn da aralarnda bulunduu belli merkezlerde sektör toplantlar yaptklarn belirterek, Bakan Kayal’nn yllardr çözülemeyen problemlerin çözümüne gösterdii ilgiden memnun olduklarn söyleyerek teekkür etti. Öztürk, “Ayvalk’tan Didim’e kadar olan corafyada 8 bin 500 üyemiz var. Denizle ticaret yapan herkes bize üye olmak zorunda. Kuadas’nda tur teknesi ileten üyelerimizin en önemli sorunu, teknelerin balanacaklar yer. Tur tekneleri, kente çok art deer katyor. Kuadas’nda 22 tur teknesi, geçtiimiz yaz aylarnda 200 bin kiiyi tura çkard. Yolcu indirme bindirme, demirleme konularnda yeni bir alana ihtiyaç var. Tur teknelerinin atk sularnn alnmas konusunu çözdüünüz için tüm üyelerim adna teekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Bakan Kayal ise tur teknelerinin demirledii Güvercinada yolunun önümüzdeki yl düzenleneceini söyledi. Kayal, “Güvercinada’nn çevre düzenlemesi önümüzdeki ay balyor. Seyir teraslar, gezinti yollar ile Güvercinada yepyeni bir görünüme kavuacak. Yaza girdiimizde tüm sorunlarnn çözülmü olmas için çalmalyz. Bunun için DTO ve Kuadas’ndaki tur teknesi iletmecileri, denizcilerimiz projeler üretsin, getirsin. Burada çözebileceklerimizi hemen gerçekletirelim. Büyükehir sorumluluk alanna girenlerle ilgili Büyükehir'de giriimde bulunalm.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..