milivolt electronics world news Gl_muhalefet_de_bizim_iimiz-didimhaber.net
30-11-2014

Gl muhalefet de bizim iimiz

Gl_muhalefet_de_bizim_iimiz

AK Parti Efeler ilçe kongresinde konuan Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, Türkiye’deki muhalefet partilerinin iktidar hayallerinin dahi olmadn iddia eti. 

lçe kongresinde; AK Parti Genel Merkezi’nin atad aday Aytaç Arslan’a kar, listelerin açklanmasndan sonra aday olmamas için ikna edilemeyen Levent Sabanc’nn listesinde yer alan baz adaylar divana istifa dilekçesi sundu. 

Aydn Efeler ilçesi Atatürk Kapal Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti ilçe kongresinde partililere seslenen Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, güçlü muhalefetin de AK Parti’nin ii olduunu söyledi. 2015 seçimlerinde Anayasa’y deitirecek çounlua ulaarak güçlü bir muhalefet yapsn ortaya çkaracaklarn ileri süren Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, “2015 seçimleri Türkiye için çok önemli. Biraz önce dedim ya CHP’nin iktidar ümidi yok. MHP’nin de iktidar ümidi yok. Dierlerinin de iktidarla alakas yok. Sorun, yolda bir tane CHP’li kardeimize sorun. Deyin ki CHP’nin yakn bir gelecekte iktidara geleceine inanyor musun? Hayr. te sknt burada, problem burada balyor. ktidar olma ümidi olmad müddetçe, kaybolma, yok olma sendromundan ortadan kalkma sendromundan ve korkusundan dolay maalesef bu korkudan dolay Türkiye’de maalesef iktidar hep gayri meru dönemlerde geldiinden dolay hep olaan üstü durumlarda geldiinden dolay onun için yoldan geçen tüm antidemokratik yürüyülerin peine taklanlara bakn CHP’yi görürsünüz. Onun için ortadan kaldrmamz lazm. Onun için Türkiye’de güçlü bir muhalefeti ortaya çkarma görevi de AK Parti’ye düüyor. O da bizim iimiz. Bunu da yeni bir anayasa ile yapacaz. Yeni, evrensel standartlarda bir anayasa ile yapacaz. Güçlü bir iktidar ve muhalefetin de olaca bir sistemi ortaya koyma görevi de bizim. Onu da biz yapacaz.” dedi.
Nihat Zeybekci
Muhalefeti sert bir dille eletiren ve hizmetleri engellemekle suçlayan Bakan Nihat Zeybekci, “AK Parti olarak biz Türkiye’de seçmenlerin yüzde 25’ini partimize üye yapmak için hedef koyduk. Bu baka partilerle yarmak için konmu bir hedef deildir. Dier partilerin belki 30-50 misli üyemiz vardr. Bizim demokrasi anlaymz istiare anlaymzn en önemli göstergesidir. Üye saymz ve üyelerle ilgili hedefimiz. Allah'n izniyle çkm olduumuz bu yolculukta 2002 Kasm'dan itibaren asl hedefimiz, varmak istediimiz yer dünyann standartlar itibariyle en yüksek demokrasi ve hukuk standartlar itibariyle en yüksek hukuk standartlarnda bir siyasi partiyiz. unu sormanz istiyorum. Aydn’da, Denizli’de, Manisa’da, Uak’ta, Hakkari’de, Konya’da sorun. Sorun vatandaa önümüzdeki 5 ylda, 10 ylda kim iktidar olacak diye. Herkese sorun, bütün partililere sorun. MHP’lilere sorun, iktidar ümitleri yok. ktidarla ilgili hayalleri yok. Hizmetle ilgili hayalleri yok. Tek bir dertleri var olmasn. Yap, yapmyor. Brak yapaym yaptrmyor.” diye konutu.
Nihat Zeybekci
Kongre konumas için kürsüye çkan AK Parti Aydn l Bakan Sadk Atay ise AK Parti Genel Merkezi’nin atad aday Aytaç Arslan’a rakip olarak çkan Levent Sabanc’nn yart kongrede, siyasette vefann olmadn söyledi. AK Parti Genel Merkezi’nin adayn destekleyen Atay, delegelerin Aytaç Arslan’ desteklemelerinin namus borcu olduunu savundu. Listelerin açklanmasndan sonra aday olmamas için ikna edilemeyen Levent Sabanc’nn listesinde yer alan baz adaylar divana istifa dilekçesi sundu. Yaklak 400 kaytl delegesi olan AK Parti Efeler ilçesi kongresine oy verme ilemleri devam ediyor.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..