milivolt electronics world news AKP_halk_sadakaya_baml_hale_getirdi-didimhaber.net
01-12-2014

AKP halk sadakaya baml hale getirdi

AKP_halk_sadakaya_baml_hale_getirdi

Aydn'n MHP Efeler lçe Bakan Serdar Yurt, hükümetin ekonomi ve ülke politikalarn eletirdi. AK Parti hükümetinin bütün iyilikleri kendinden, bütün kötülükleri de bir türlü izah edemedikleri d mihraklardan bildiini iddia eden Yurt, “AKP, bu propaganda ile vatandamzn üstüne bask kurmaktadr. Yolsuzluk ve rüvet soruturmalar üzerine yasal zrhla kamuoyunun doru bilgi alma hürriyeti engellenmektedir. Ülkemizde ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlar, ne yazk ki daha ar ve çetrefilli olarak karmza çkacaktr. 'Analar alamasn', hükümetin en önemli slogan ancak bu sözler edilirken analarn daha fazla alamas için yollara talar bizzat Babakan ve ekibi, yani AKP hükümeti tarafndan döenmektedir.” dedi.

MHP lçe Bakan Yurt, AK Parti’nin ülkeyi yönettii 12 yllk dönemde ülkede yaayanlar kömür çuvallar, nohut, bulgur ve makarna torbalaryla esir aldn söyledi. Yoksul halkn sadakaya baml hale getirildiini iddia ederek, “Sadakaya baml hale getirilen halk, biraz daha yoksullatrlmaktadr ama bin odal saray için 1 milyar 300 milyon liray, daha lüks uçak için 410 milyon liray gözlerini krpmadan sokaa atyorlar. Tek bana yönetim onda, yargy, yasamay yürütmeyi elinde toplayarak tek adam düzeni kurma onda, en küçük bir eletiri karsnda çevresindeki herkesi harcamak onda. Çözüm süreci, çözümün ne olduunu söylemiyorlar, müzakerelerin devam edeceini söylüyorlar. Unutulmamaldr ki müzakere, sava kaybedildiinde yaplr. Biz devlet olarak PKK ile sava m kaybettik ki müzakere yapyoruz? Maalesef Türkiye’yi parça parça sattlar. Bunu, halktan korktuklar için açkça söyleyemiyorlar ama gerçek bu.” eklinde konutu.

Türkiye'nin 2015 ylnda her açdan ciddi skntlarla kar karya geleceini savunan Serdar Yurt, “Hükümetin baarlarnn bir illüzyon olduu ortadadr. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin birlik ve beraberlii, bizi biz yapan bütün deerler AKP hükümeti marifetiyle paramparça edilmi, snrlar yolgeçen hanna çevrilip tecavüz edilen, hükümranlk haklar, saygnl ve ciddiyeti sorgulanan bir devlet haine getirilmitir. Ekonomik olarak d krediyle döndürülen çarklar, kredilerin kesilmesiyle sosyal sorunlar da peinden sürükleyecek, ülkemizde ciddi sorunlarla yüzlemek zorunda kalacaz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..