milivolt electronics world news naat_firmas_belediyeyi_sulad-didimhaber.net
12-12-2014

naat firmas belediyeyi sulad

naat_firmas_belediyeyi_sulad

Aydn’n Kuadas ilçesinde geçen ay yaanan toprak kaymasyla ilgili açklama yapan firma yetkilisi erif Keresteci, heyelann nedeninin kendileri olmadn iddia etti. Toprak kaymasyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Jeoloji Ana Bilim Dal'ndan Prof. Dr. Halil Kumsar’a rapor hazrlatldn belirten Keresteci, bu bölgede daha önce heyelan olduunu söyledi.

Bölgedeki toprak kaymasna, su kaçaklarnn ve daha önceki yllarda yaanan kaymalarn sebep odluunu ileri süren Keresteci, “Kuadas Kadnlar Denizi Mahallesi’nde izinsiz AVM inaatyla ilgili, kamuoyu nezdinde günah keçisi ilan edildik. Tamamen bilimsel veriler ve hukuk çerçevesinde hareket eden firmamzn, yaanan toprak kaymalarna sebep olabilecek hiçbir çalma gerçekletirmemi olduunu elimizdeki belgelere ve bilimsel raporlara dayanarak belgelemekteyiz. Kuadas Belediyesi, bu konuda kamuoyunu yönlendirmekte ve sorumluluunu üzerinden atmaya çalmaktadr. Söz konusu sahada yaanan toprak kaymalar, sanki firmamzn çalmalar sonucunda balam gibi bir alg oluturulmak istenmektedir. Oysa bölgedeki su kaçaklar da dahil olmak üzere daha önceki yllarda yaanan toprak kaymalarnn üzeri örtülmeye çallmaktadr. Kuadas Asliye Hukuk Mahkemesi’nde konuyla ilgili tespit davas açtk.” dedi.

Kuadas Belediyesi’nin, toprak kaymasnn bütün sebebini fore kazk imalatna ve hafriyat ilemine balamaya çaltn söyleyen erif Keresteci, “Mevcut alann, uzun zamandan beri toprak kaymalar yaanan bir mevkii olmasna ve burayla ilgili geçmiten beri yaanan hadiseler olmasna ramen geçen sürede belediye, hiçbir çalma yaptrmam ve yapmamtr. Belediye, bölgede yaanan su kaçaklarn srarla yok saymaya ve üzerini örtmeye çalyor. Söz konusu bölgede konut fiyatlarnn uzun zamandr emsallerinin çok altnda olduu, sebebinin arazideki toprak kaymalar olduu saklanmaktadr. Bölgede yaayan insanmzn maduriyetinin sebebi biz deil, bugüne kadar konuyu görmezden gelen, duyarsz davranan geçmiteki ve bugünkü belediye yönetimleridir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..