milivolt electronics world news Aydnllar_da_demokrasi_nbetine_devam_etti-didimhaber.net
17-12-2014

Aydnllar da demokrasi nbetine devam etti

Aydnllar_da_demokrasi_nbetine_devam_etti

Özgür basna darbe operasyonuna tepkiler devam ediyor. ki gündür Aydn Adliyesi önünde demokrasi nöbeti tutan vatandalar, bugün de ayn yerde topland. stiklâl Mar söyleyen grup, Özgür basn engellenemez diyerek gözaltlara tepki gösterdi. En çok dikkat çeken unsurlardan ikisi, Zaman durdurmak isteyenler ancak kendi saatlerini durdururlar pankart ve çocuuyla gelen bir kadnd.

Özgür basnn susturulamayacan belirten Aktif Eitimciler Sendikas Aydn ube Temsilcisi Ömer Küçükgüldal, Yaadmz ülke, her geçen gün nefes almann biraz daha zorlat bir yer haline geliyor. Devlet olarak taraf olduumuz uluslararas sözlemelerle garanti altna alnm, neredeyse bütün temel insan hak ve özgürlükleri ihlale uruyor. in kötü taraf ise bu vahim ihlallerin bizzat yöneticiler eliyle gerçekletiriliyor olmas. Biz inanyoruz ki yeryüzünde bir insann veya baka bir canlnn hakkn ihlal eden, Yüce Yaratc nn hakkn da gasp etme kabahatini ilemi olur. Bugün eitimde, adliyede, emniyette, hemen hemen kamunun tüm alanlarnda, haksz ve hukuksuz uygulamalara imza atlyor. Tasfiyeler, sürgünler ve haksz biçimde görevden almalar birbirini takip ediyor. Bütün bu yaplanlarn güzel ülkemize neler kaybettirdii hiç ama hiç önemsenmiyor. Yetimi devlet kadrolar, hzardan geçiriliyormuçasna kesilip biçiliyor. Türkiye her geçen gün biraz daha fazla kan kaybediyor, yarn ne olaca kimse tarafndan kestirilemiyor. Zaten 17-25 Aralk tan bu yana Türkiye de bir asra yetecek kadar yanl yapld ve yaplmaya devam ediliyor. Bu yanltan bir an önce dönülmeli.” dedi.

MHP 23. Dönem Aydn Milletvekili Recep Taner de hakszlk karsnda susarak dilsiz eytan olmamak için geldiini söyledi. Taner, 17-25 Aralk, yolsuzluk ve rüvetle mücadele haftas olsun. 14 Aralk operasyonunun amac da bask ve korku yaymadr. Bunlar dün de böyleydi. Biz bunlar yllardr söyledik. Vatandan bugün ne olduunu anlamas gerekir. dedi.

Yaanan süreçte tutuklanan polis memuru Hüseyin Korkmaz’n babas Mustafa Korkmaz da özgür basna destek verdi. Korkmaz, Ben inanyorum ki çocuumun boazndan haha tanesi kadar haram geçmemitir. dedi.

Vatandalar daha sonra adliye önünde oturarak dua etti, Kur ân okudu ve lokma datt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..