milivolt electronics world news 17-25_Aralk_kapatlamaz-didimhaber.net
18-12-2014

17-25 Aralk kapatlamaz

17-25_Aralk_kapatlamaz


17–25 Aralk"n yldönümüyle ilgili bir açklama yapan MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, “17-25 Aralk yolsuzluk ve rüvet olaylar, cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk olaydr.” dedi.

 

AK Parti"li bakan çocuklarnn evlerinde, ayakkab kutularnda saklanan milyon dolarlarn bulunduunu, yatak odalarndan para sayma makinelerinin çktn, ayakkab kutularyla simgeleen hrszlk ve rüvet pisliklerinin ortaya döküldüünü belirten Köse, “17-25 Aralk 2013 tarihlerinde tüm skandal yolsuzluk ve hrszlk vatandalarmzn gözleri önünde gerçeklemi, bakan çocuklarnn evlerindeki yolsuzluk ve rüvet paralarn sfrlama gayreti içine düenlerin sonra iktidar gücüyle adaleti nasl sfrlamaya çalt, milletimiz tarafndan utanç ve dehet içinde izlenmitir. Sonra ise vatandamzn bile utanç duyduu, ülkemizi idare eden hükümetin bandakilerin, tam tersine hiç yüzlerinin bile kzarmad, hrszlarn serbest brakld, onlar yakalayanlarn hapse atld kara günler yaadk, utanç verici pikinliklere ahit olduk. 17 Aralk 2014, 17-25 Aralk yolsuzluk ve rüvet operasyonlarnn birinci yldönümüdür. O günden bugüne kadar Türkiye yi içine girdii hukuksuzluk frtnasndan çkarmak için AKP iktidarnda en küçük bir olumlu hareket ne yazk ki gözlenmemitir. Tam aksine hrszlk ve rüvetin, "al gülüm ver gülüm" eklindeki gizli alverilerinin üzerine iktidar gücü de katlarak kaln bir sis perdesi örtülmütür. “ dedi. ktidarn bu konuda büyük bir rehavet içinde olduunu ve yaplanlarn yanna kâr kalacan, hrszlklarn ve yolsuzluklarn unutulacan sandn belirten Köse, “ Halbuki 17-25 Aralk yolsuzluk ve rüvet olaylar bir deprem frtnas gibi Türkiye yi iddetle sarsm, halkn vicdannda derin yaralar açm, siyaset platformunda geni çatlaklar meydana getirmitir. En vahimi ise bu skandaln üstü örtülerek, yarg sisteminin temeline ve Türk demokrasisine olan inanc yok eden skandal kararlara imza atlm, bütün Türkiye hukuksuzluk batana, kaosa sürüklenmitir. Türkiye, yolsuzluk operasyonuyla geri dönülmez bir sürece girmitir. 17 Aralk tan bu yana milletin vicdan kanamaktadr. Milletimiz, yolsuzluklarn ve pisliklerin örtbas edilmesini halen içine sindirebilmi deildir. te bu sebeple o günlerde ve daha sonra olup bitenlerin unutulmamas, unutturulmamas için MHP olarak, 17-25 Aralk" Rüvet ve Yolsuzlukla Mücadele Haftas ilan ediyoruz. Bundan böyle her yl bu hafta içinde partimizce yurdun dört bir tarafnda etkinlikler düzenlenecek, AKP nin hasralt ettii, unutturmaya ve gizlemeye çalt hrszlk ve yolsuzluklarn hatrda tutulmas salanacaktr.” ifadelerini kulland.

 

Fevzi Köse, öyle devam etti: “Bu noktada, milletimizin gözleri önünde fütursuzca sergilenen çapulculuk ve hukuksuzluklarla ilgili tepkileri canl tutulup iktidar ne kadar engellemek isterse istesin, yaplan bütün yolsuzluklar ve büyük hukuk ihlalleri birer birer aça çkacaktr. Devletin gücü kullanlarak bunlarn üstünün örtülmesi mümkün deildir. Adalet ve Kalknma Partisi"nin isminde yer alan "adalet" kelimesini icraatlarnn hiçbir noktasnda kullanmayan AKP, ismindeki adalet kelimesini çkarmaldr. Halkn gözünün içine baka baka lüks ve ihtiam içinde bir hayat tesis etmenin, sonra da bunu saldrgan bir üslupla savunmann ad adalet ve hakkaniyet deil, haramzadelik, açgözlülük ve harisliktir. MHP olarak, AKP nin yolsuzluklarnn milletimize maliyetini her ortamda anlatmaya devam edeceiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk olayn, AKP iktidarnn gücü kapatmaya asla yetmeyecektir.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..