milivolt electronics world news Gitmedii_yerden_HGS_cezas_geldi-didimhaber.net
31-12-2014

Gitmedii yerden HGS cezas geldi

Gitmedii_yerden_HGS_cezas_geldi

Be yldr Aydn dna çkmayan 39 yandaki pideci Adil Tosun-a ait arabaya, stanbul-Ankara otoyolu ekerpnar gielerinden kaçak HGS geçii cezas geldi. Arabas hususi olmasna karlk tek geçi ücretinin 26,5 TL yazldn söyleyen Tosun, yanllk buradan da belli olmasna ramen cezay iptal ettirmeyi baaramad. Kaçak geçiin cezas, normal bedelin 10 kat ve gecikmeyle birlikte 291,5 TL oldu.

Otoyol gielerinden kaçak geçi cezasnn hiç gitmedii yerden geldiini belirten Adil Tosun, “HGS-den, 09 FL 991 plakal aracmla kaçak geçmiim gibi ilemi yapmlar. Ben bahse konu yere araçla deil, araçsz da gitmedim. Bahse konu ceza, 16 Austos 2013 ylnda kesilmi. O gün ben iyerimde, pideci dükkanmdaydm. Aracm da buradayd. Baka bir araç kaçak geçmi, cezay benim aracn plakasna kesmiler. Hem hususi araçlarn bir kez geçmesi 26,5 TL deil, 3 TL. Bu kaçak geçiin benim aracm olmad açk ve net. Cezaya itiraz için müteri hizmetlerini aryorum ama ulaamyorum. Bazen bekleyen 40 kii diyor. Bekliyorum ama sra bana gelince telefon kapanyor. Bu yaplanlar hakszlk ve zulüm.” dedi.

Derdini anlatacak muhatap bulamaynca bunalma giren Tosun, “Ben oraya gitmedim. Be yldr Aydn-dan darya çkmadm. HGS geçii, özel araçlarda bu kadar deil. Tek geçi 26,5 TL diyor. Benim aracm küçük araç, bir geçi bu kadar tutmaz. Sanrm bu bir kamyon veya otobüs; plakay yanl yazmlar, o da benim araca isabet etmi. Bu cezay iptal ettiremeyince kendimden üphe eder oldum, rüyamda m gittim diye. Maliye-ye gittim, yaplandrmadan faydalanaym, kurtulaym dedim. Uramaktansa anaparas olan 26,5 TL-yi ödeyeyim diye. Yaplandrma bu cezalar kapsamyormu. Az para deil. Hakkm sonuna kadar arayacam. Bunlar yazanlar daha dikkatli olmal. Ufak bir hata yüzünden bizim gibi masum insanlarn huzuru kaçyor. imdi iimi gücümü brakp bununla urayorum. Haklyz ama hakl olduumuzu iletecek merci yok. Böyle giderse hakkmz mahkeme arayacaz, o da ayr bir dert.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..