milivolt electronics world news ki_minibs_sele_kapld-didimhaber.net
31-12-2014

ki minibs sele kapld

ki_minibs_sele_kapld

Aydn-n Nazilli ilçesi Arslanl Mahallesi-nde bulunan Mergen Çay-ndan geçmeye çalan iki servis minibüsü, saanakla oluan sele kapld. Bir tanesi tamamen suya gömülürken dieri, çevredekilerin çard itfaiye ve traktörler yardmyla son anda kurtarld. Servis minibüsünde bulunan engelli be örenci de sele kaplmadan kurtarlarak bir facia önlendi.

lk olayda, saat 02.30 sralarnda Güzelköy Mahallesi istikametinden Arslanl Mahallesi-ne seyir halinde bulunan Ercan Ç. yönetimindeki, plakas henüz belirlenemeyen bir servis minibüsü, köprü bulunmayan Mergen Çay-ndan geçmek isterken akntyla sürüklenerek yuvarland. Sürücünün polisten yardm istemesinin ardndan Aydn Büyükehir Belediyesi tfaiye Müdürlüü ekipleri yardma kotu. Hafif yaral kurtarlan sürücünün yalnz olduu, minibüste yolcu bulunmad örenildi. Ercan Ç., yardm talep etmeyerek kendi imkanlaryla çkaracan söyleyince minibüs olay yerinde brakld.

Sabaha kar ayn yerde meydana gelen ikinci olayda ise engelli örencileri Nazilli-deki okullara tayan bir minibüs, ayn yerde akntya kaplarak sürüklendi. Yan yatan minibüste can pazar yaanrken yakndan geçmekte olan traktörlü ahsn yardmyla minibüs, suya tamamen gömülmekten kurtarld. çindeki örencilerin durumlarnn iyi olduu örenildi.

Arslanl Mahallesi Muhtar brahim Topçuolu, aralk ay banda Mergen Çay-na köprü yaplmasn taleplerini dile getirmi, daha önceleri de ayn yerde çok sayda kaza yaandn ifade etmiti. Topçuolu, Büyükehir Belediyesi-nin köprü yapmak üzere bir ekip görevlendirdiini belirterek, "Dün gece ve sabah saatlerinde yaanan iki ayr olay, köprünün aciliyetini bir kez daha gözler önüne serdi. Can kayb yaanmamas teselli olurken burada daha fazla olayn yaanmamas için soruna bir an önce çözüm bulunmasn istiyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..