milivolt electronics world news Heyelanzedelere_6_aylk_kira_yardm_yaplacak-didimhaber.net
07-01-2015

Heyelanzedelere 6 aylk kira yardm yaplacak

Heyelanzedelere_6_aylk_kira_yardm_yaplacak

Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal bakanlnda toplanan belediye meclisi, bir önceki yln hesap ve ilemlerinin incelenmesi için denetim komisyonu kurulmasna karar verdi. Meclis toplantsnda, heyelan sebebiyle evlerini boaltmak zorunda kalan vatandalara 6 ay boyunca kira yardm yaplmas da kabul edildi.

Kuadas Belediye Meclisi, yln ilk toplantsn Erkan Yücel Sahnesi_nde yapt. Bakan Kayal_nn bakanlk ettii toplantda, 2014 yl gelir ve giderleriyle ilgili hesap, kayt ve ilemlerin incelenmesi için denetim komisyonu kuruldu. Komisyona gizli oylamayla Ferah Sürekçi, Levent Ören, Tufan Asrav, Hakan Turhan ve Ahmet Candan seçildi. Toplantda ayrca heyelan maduru ev sahipleri de görüüldü. Hacfeyzullah Mahallesi_ndeki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün sitelerinde meydana gelen heyelanda evlerini terketmek zorunda kalanlara kira yardm yaplmas kararlatrld. Kaymakamlk makamnn yazs üzerine konutlardan tahliye edilen madur ev sahiplerine, bir defaya mahsus olmak üzere sosyal yardm fonundan 840 TL tanma, 6 ay boyunca ise 500_er TL kira yardm yaplmasna oybirlii ile karar verildi. Bakan Kayal, yardm kararnn çözüm olmadn belirterek, “u anda geçici çözüm ürettik. Madur olan vatandalarmz otel köelerinden kurtarmamz, maduriyetlerini kalc olarak çözmemiz gerekiyor. Bu sorunun çözümü, sadece belediye kaynaklaryla olmaz. Sayn valimiz ve kaymakammz, konuyla yakndan ilgileniyor. Gelecek olan raporlardan sonra kalc çözüm konusunda gereken çalmalar yapacaz.” dedi.

Nazilli ilçesindeki Sümer Kampüsü_nde eitim veren Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuvar_nn Kuadas_na getirilmesi için yaplan çalmalarn da görüüldüü meclis toplantsnda, bu konudaki giriimleri aktaran Kayal, “Bizden ilk etapta bir bina tahsisi istendi. u an bunun mümkün olmadn söyledik. Adalzade Mezarl arkasndaki eski üniversite binasnda, bölüme uygun alt yedi derslik yaplabilirse önümüzdeki dönemden itibaren burada eitim yapabilecekleri bilgisi verildi. Kuadas_na böyle bir bölüm yakr.” dedi. Görümelerden sonra üniversiteyle protokol yaplmas konusunda Bakan Özer Kayal_ya yetki verildi.

Güzelçaml Mahallesindeki ta ocann belediyece iletilmesi için de Kayal_ya yetki verilen toplantda, bakan yardmclarnn maalar ve meclis üyelerinin huzur haklar da belirlendi. Ayrca nisan aynda hizmete girmesi planlanan kapal pazaryerinde, aylk kira üzerinden ücret belirlenmesi de kararlatrld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..