milivolt electronics world news Gnmz_23_Nisan_gibi_kutlamak_istiyoruz-didimhaber.net
10-01-2015

Gnmz 23 Nisan gibi kutlamak istiyoruz

Gnmz_23_Nisan_gibi_kutlamak_istiyoruz

Aydn_da görev yapan ulusal ve yerel medya kuruluu temsilcileri, 10 Ocak Çalan Gazeteciler Günü_nü kutlad. Aydn Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei_nin (AGD) de katld 10 Ocak Çalan Gazeteciler Günü_nün, basnn tam anlamyla özgür olmad için kutlanamad belirtildi. AGC Bakan Suat Deniz, "10 Ocak_ 23 Nisan çocuk bayramlar gibi kutlamak istiyoruz." dedi.

Aydn Valilii önünde bulunan Atatürk antna çelenk koyma, sayg duruu ve stiklal Mar_ndan sonra açklama yapan AGC Bakan Suat Deniz, "Ülkemiz önemli günlerden geçiyor. Bu haberleri yanstan bizler de zor günlerden geçiyoruz. nallah gazeteci haklarmzn özlük haklarnn verildii bir ortam. nternet medyacl için güzel bir ortam diliyorum. Cezaevlerinde yatan gazetecilerimiz var. Onlarn inallah özgürlüüne kavuaca ortam oluturulduu takdirde biz basn bayramn kutlayacamza inanyorum. 23 Nisan çocuk bayramlar nasl kutlanyorsa, bir gün gelir de inallah ben onu umut ediyorum 10 Ocak çalan gazeteciler günü 23 Nisan_ çocuklarn kutlad gün gibi kutlarz.” diye konutu.

Basnn baz kimseler tarafndan kontrol altnda tutulmak istendiini belirten AGD Bakan Mehmet Aydn da “10 Ocak Çalan Gazeteciler Günü, kutlanmas gereken bir gün ama biz bunu kutlayamyoruz. nallah kutladmz günlere en ksa sürede ularz. Aydn_da gazeteciler fedakarca çalyor. Dünyada olsun Türkiye olsun basn zor dönemden geçiyor. Bir ay önce stanbul_da 2 medya grubuna yaplan operasyonlar. Bunlar Türkiye_ye yakmamaktadr. Aydn_da da baz gazetecilerin bask altnda tutabileceini veya yönlendirilebileceini düünenler var. Basnn tam özgür olduu günleri özlüyoruz. Bu günleri bayram havasnda kutlayacamz günler en ksa sürede gelir.” eklinde konutu.

Törene Valilik Basn ve Halkla likiler Müdürü ükrü Söylevci, BK Aydn ube Müdürü Özer Akolu, Aydn Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Bakan Suat Deniz, Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei (AGD) Bakan Mehmet Aydn ve basn mensuplar katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..