milivolt electronics world news AYTO_yerel_basna_destek_verdi-didimhaber.net
10-01-2015

AYTO yerel basna destek verdi

AYTO_yerel_basna_destek_verdi

Aydn Ticaret Odas (AYTO), ilki geçen yl balatlan yerel basna destek ve farkndal salamak üzere yerel basnn logolor ile donatlan tantm TIR_ ile bu yl da yerel medyaya sahip çkt. Forum Alveri Merkezi_nde yerel basnn yer ald gazete, dergi ve dier basn yayn ürünlerinin yer ald AYTO tantm TIR_, 17 ilçenin hepsini gezerek yerel basna destek olacak. Temmuz aynda da yeniden yaplmas düünülen yerel basn tantm TIR seferleri ve dier projeler için de dernek ve cemiyetle yaplacak görümelerden sonra karar verilecek.

Yerel basna sahip çkma etkinliinin açl konumasn yapan AYTO Bakan Hakan Ülken, “Medya mensuplar ile biz Aydn_a katk koymak adna hepimiz paydaz ve ekibiz. Biz AYTO olarak sizlerden çok çok memnunuz. Sizlere teekkür ediyoruz. Bu paydalmz ve birlikteliimizi kurumsal boyutta hep birlikte sürdüreceiz diye umut ediyorum. Aydn Gazeteciler Cemiyeti ve Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei üyelerinin 10 Ocak Çalan Gazeteciler Günü_nü kutluyorum.” dedi.

Aydn_da yerel basna sahip çklmasnn önemine deinen Aydn Gazeteciler Cemiyeti Bakan Suat Deniz, AYTO tarafndan bu yl ikincisi gerçekletirilen etkinliin Türkiye_de ilk olarak yapldn belirterek, “Öncelikle Aydn Ticaret Odas_nn 2 yldr yapt “Yerel Medyana Sahip Çk” kampanyasna verdii destek son derece önemli, Meclis Bakan Sefa Yüksel_e ve Yönetim Kurulu Bakan Hakan Ülken_e tüm meslektalarm adna çok teekkür ediyorum. AYTO tarafndan bu yl 2. kez yaplmakta olan ‘Yerel Medyana Sahip Çk_ etkinlii Türkiye_de ilk kez yaplmaktadr. Keke yerel basna sahip çkma adna daha çok insanlarn bulunduu yerde olsayd.” diyerek, Atatürk Kent Meydan_nda yaplmasnn daha uygun olacan düündüünü söyledi.

Aydn_a sahip çkanlara Aydn basnnn da sahip çkmas gerektiini, Aydn için çalanlarn desteklenmesi gerektiini belirten Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei Bakan Mehmet Aydn da “Aydn_da baz eyler balar ve devam etmez, 2. kez düzenlenen bu etkinliin devam etmesi bizleri çok memnun etti. Bu TIR_n ismi Yerel Medyana Sahip Çk. Gazeteci arkadalarmza Aydn_a sahip çkanlar bizim de sahip çkmamz gerektiini tavsiye etmek istiyorum. Aydn Ticaret Odas, Aydn_a ve Aydn medyasna sahip çkan en önemli kurulutur. AYTO Bakan Hakan Ülken_i ve yönetimine yerel basna sahip çktklar için teekkür ediyorum.” eklinde konutu.

Yaplan konumalarn ardndan, AYTO üyeleri ve basn çalanlar Yerel Medyana Sahip Çk TIR_ ile hatra fotoraf çektirdi. Forum Alveri Merkezi_ndeki Efeler Meydan_nda yaplan etkinlie Aydn Valilii Basn ve Halkla likiler Müdürü ükrü Kadri Söylevci, Basn lan Kurumu Aydn ube Müdürü Özer Akolu, AYTO Meclis Bakan Sefa Yüksel, AYTO Yönetim Kurulu Bakan Hakan Ülken, AYTO yönetim kurulu üyeleri, Aydn Gazeteciler Cemiyeti Bakan Suat Deniz, Aydn Gazetecileri Dayanma Dernei Bakan Mehmet Aydn ve çok sayda yerel ve ulusal basndan medya mensubu katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..