milivolt electronics world news Belediye_Meclisi_tatil_yapmayacak-didimhaber.net
14-01-2015

Belediye Meclisi tatil yapmayacak

Belediye_Meclisi_tatil_yapmayacak

Aydn Büyükehir Belediyesi, 2015 ylnn ilk meclis toplantsn gerçekletirdi. Meclis, vatandalarn ilemlerinin tamamlanmas ve zamannda yaplmas için 2015 ylnda tatil yapmadan çalma karar ald. Karar, Aydn Büyükehir Belediye Meclisi üyelerince oy birliiyle kabul edildi.

Bakan Çerçiolu konu ile ilgili, "Bizler vatandamza hizmet üretmek için varz. Zaten aylk olarak toplanp kararlar alyoruz. Vatandamza hizmet etmek adna güzel bir karar oldu. Tatil yapmayalm, meclisi kapatmayalm. Vatandan ileri aksamasn. 2015 ylnda Aydn Büyükehir Belediye Meclisinin tatil yapmamas ve kapanmamas oy birliiyle meclis üyelerimizce kabul edilmitir." dedi

Aydn Büyükehir Belediyesi hizmet binas meclis toplant salonunda gerçekletirilen toplantya Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu bakanlk etti. 11 meclis üyesinin mazeretli olarak katlmad toplantda 38 gündem maddesi görüüldü. Görüülen gündem maddeleri bir sonraki toplantda karar alnmak üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis gündeminde olan 38 maddenin komisyonlara havale edildii meclis toplantsnda, Denetim Komisyonu üyeleri seçimi yapld. Bir önceki mecliste 5_e çkartlan komisyon üyesi says, oy çokluu ile 3_e indirildi. Gizli oylama, açk saym usulü ile gerçekletirilen seçimde AK Parti_den Ünal Sarolu 52, CHP_den Evrim Karakoz ve Mehmet Mükremin Semerciolu 44_er oy alarak Denetim Komisyonu_ üyeliine seçildiler.

38 gündem maddesinin tamamlanmasnn ardndan ek gündem maddeleri de gündeme alnarak komisyonlara havale edildi. Büyükehir Belediye Meclisi Ocak ay ikinci toplantsn 15 Ocak Perembe günü saat 16.00_da yapacak.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..