milivolt electronics world news Demir_yolu_iin_imza_kampanyas-didimhaber.net
15-01-2015

Demir yolu iin imza kampanyas

Demir_yolu_iin_imza_kampanyas

Aydn_dan geçecek olan çift yönlü ve hzl tren çalmalar tartmalar devam ediyor. Efeler Kent Konseyi, TCDDY_nin hzl tren için eski hatta yenileme yaparak, yer üstünden hattn çalmasnn ehrin ortasndan geçecek bir utanç duvar olaca gerekçesiyle imza kampanyas balatt.

Demir yolu için imza kampanyas

Aydn Efeler ilçesinde ehrin ortasndan geçecek olan hattn yer altna alnmasn isteyen Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir, “ehrin ortasndan geçecek bu utanç duvar ehrimize yakmayacaktr. Bu hat ehir merkezinde yer altna alnmal.” dedi.

Efeler Kent Konseyi Yürütme Kurulu, ilçenin ortasndan geçen demiryolunun yer altna alnmas için imza kampanyas balatt. lk imzay da Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir att. Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir, Efeler_in ortasndan geçen zmir-Aydn-Denizli demiryolunun Devlet Su leri Bölge Müdürlüü_nden Ylmazköy Mahallesi_ne kadar olan bölümünün yer altna alnmasn istediklerini söyledi. Efeler Kent Konseyi Bakan Erdemir, "lçemizin ortasndan geçen 9 kilometre uzunluundaki demiryolunun yer altna alnmas zorunlu ve gereklidir. Böylelikle kent içi demiryolu geçiinde ilçenin bölünmülüüne son verilecei gibi, hemzemin geçitlerinde de can ve mal kayb ile sonuçlanan kazalar önlenmi olacaktr. Ayrca kent estetii de bozulmayacaktr. Demiryolunun yeraltna alnmas ile yer üstünde kalan 180 dönüm arazi ise yeillendirilip, yürüme, bisiklet yollar ve spor alanlar olarak halkn hizmetine sunulacaktr. Bu balamda balattmz imza kampanyas 5 gün sürecek. Topladmz imzalar cumhurbakanna, babakana, bakanlara, siyasi parti liderlerine ve Aydn Milletvekillerine göndereceiz. Tüm halkmzn imza atarak kampanyaya destek olmasn istiyoruz." diye konutu.

Efeler Kent Konseyi Yürütme Kurulu, ilçenin ortasndan geçen 9 kilometre uzunluundaki demiryolunun yer altna alnmas için "Kentin ortasnda utanç duvar istemiyoruz" imza kampanyasna destek veren Efeler Belediye Meclisi Üyeleri Fikri Aydn ve Mehmet Vergili, Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir, naat Mühendisleri Odas ube Bakan Mutlu Bilgin, Eitim Sendikas ube Bakan aban Özdemir ve Tüm Yerel Sen Aydn ubesi Bakan Levent Cokun ilk imzalar attlar.

Demir yolu için imza kampanyas

Aydnllarn da youn ilgi gösterdii imza standna, "Duvarlar bizi bölmesin raylar yer altna alnsn", "Utanç duvar stemiyoruz", "Yaam yer üstünde, raylar yer altnda olsun" pankartlar asld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..