milivolt electronics world news Balbay:_ktidarn_elini_de_skacam,_cann_da_skacam-didimhaber.net
16-12-2013

Balbay: ktidarn elini de skacam, cann da skacam

Balbay:_ktidarn_elini_de_skacam,_cann_da_skacam

 

 

Ankara’dan Aydn'n Nazilli ilçesine gelen CHP zmir Milletvekili Mustafa Balbay, parti binasnn balkonundan hitap etti. Daha sonra baba ocana giden Balbay, annesi Melek Balbay, babas Tevfik Balbay, akrabalar ve komular tarafndan sevinçle karland.

 

Milletvekili Balbay, “Bize gönül verenleri çok yola baktrdm ama yere baktrmadm. Bundan sonra da baktrmayacam. Siyaseti, bütün içtenliimle söylüyorum ve söz veriyorum ki sadece sizin için yapacam. Yemin ettikten sonra gençliimin geçtii ana oca Nazilli’ye geldim. Kabul ederseniz sizin de milletvekilinizim. Türkiye’nin daha güzel bir ülke olmas için, Nazilli ovasnn bereketinin hakettii yeri bulmas için, insanlarn daha iyi güzel yaamas için çalacama söz veriyorum.” dedi.

 

Daha sonra ailesiyle Yldztepe Mahallesi’ndeki baba evine giden Mustafa Balbay, burada annesi ve babasnn elini öptü, sarld. Burada yapt konumada ise unlar söyledi: “Cezaevinde kalanlarn bir an önce çocuklarna kavumalarn diliyorum Cezaevlerinde bayramlarda, 'Bir dahaki bayramlarda sevdiklerinizle olmak dileiyle...' anonsu yaparlar. Ben 9 Aralk'tan bu yana çok güzel bir bayram yayorum. Bütün gücümle hem siyasetin raynda yaplmas ama Türkiye’nin ne olursa olsun daha güzel olmas için mücadele edeceim. Ben ilk gün de söyledim, kin tutmayacam ama her eyi unutursun, sünger çekersin, o da salkl deil. Bundan sonra hep birlikte nasl yaarz, hem bu sorunun yantn vermemiz lazm hem de Atatürk Türkiyesi’ni 21. yüzyla tamamz lazm. Siyasette iktidarn cann skacam ve elini de skacam. kisini de yapacam. Muhalefet eletirmezse ülke iyi yönetilmez ama eli sklmaz, muhabbet olmazsa da diyalog olmaz.”

 

Evinin önünde sevenleriyle kucaklaan Balbay, daha sonra ei ve çocuklaryla babasnn evine gitti. Balbay’a CHP Aydn l Bakan Barkan Kalnomuz, ilçe bakanlar ve partililer elik etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..