milivolt electronics world news Babakan_Davutolu:_Herkese_hesap_sorabilecek_yeni_Trkiye_bu-didimhaber.net
17-01-2015

Babakan Davutolu: Herkese hesap sorabilecek yeni Trkiye bu

Babakan_Davutolu:_Herkese_hesap_sorabilecek_yeni_Trkiye_bu

Babakan Ahmet Davutolu, "nallah Türkiye, hiç kimseye boun emeyecek. Herkese hesap sorabilecek yeni Türkiye bu." dedi. Davutolu, AK Parti Aydn l Tekilat 5. Olaan Genel Kurulu_na katld. Atatürk Kapal Spor Salonu_ndaki kongrede kendisine Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu, Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, Dileri Bakan Mevlüt Çavuolu, Çevre ve ehircilik Bakan dris Güllüce, TBMM Anayasa Komisyonu Bakan Burhan Kuzu, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Süleyman Soylu ve milletvekilleri elik etti.

Babakan Ahmet Davutolu, Aydn kongresinde konutu

Türk tarihindeki devlet büyüklerini ve Aydnllar selamlayarak konumasna balayan Babakan Davutolu, demokrasi ehidi Babakan Adnan Menderes_i and konumasnda efelere de deindi. Aydn_n Türk tarihinde ve Kurutulu Sava_nda önemli bir yeri olduuna iaret ederek, “AK Parti_nin felsefesi olan istiklal ve demokrasi, Aydn_da tecelli ediyor. Aydn_n efeleri, dümana kar ayaklanarak Türkiye Cumhuriyeti_nin kurulmasnda öncü rol oynadlar. Biz de AK Parti olarak, bu yolda istiklal ve demokrasi bilinciyle hareket ettik. AK Parti olarak. dünyann her yerinde milletimizin istiklal ve onuruna sahip çkmaya ve Türk bayran dalgalandrmaya devam edeceiz. nallah haziran seçimlerinde Aydn_n efeleri ve baclar öyle bir ayaa kalkacak ki Aydn, demokrasi ve istiklalin omurgas olacak.” dedi.

TÜRKYE BOYUN EMEYECEK

Türkiye_nin Kurtulu Sava_ndan bugüne kadar önemli mesafeler katettiini hatrlatan Babakan Davutolu, “Aydn_n simgesi Demirci Mehmet Efe ve Yörük Ali Efe, 2001 Türkiye_sini görselerdi acaba ne düünürlerdi? 2002 Türkiye_si, bir IMF memuruna hesap vermek zorundayd. Aydn_n efeleri, bugünkü Türkiye_yi görselerdi, ‘te bizim görmek istediimiz Türkiye bu. Dünyaya boun emeyen Türkiye bu._ derlerdi. nallah Türkiye, hiç kimseye boun emeyecek. 2002 ylnda kendi tankn bile tamir edemeyen Türkiye, Cumhurbakanmz Erdoan_n talimatyla kendi sava uçann projesini çizmi ve 2023_te kendi sava uçan yapacak bir Türkiye Cumhuriyeti_ne dönümütür. Millet AK Parti_de bulutu, ban kaldrd, ayaa kalkt, bir daha oturmamak üzere. Herkese hesap sorabilecek yeni Türkiye bu.” eklinde konutu.

AK Parti iktidarndan önce Avrupa_daki herhangi bir ortama ba eik girildiini söyleyen Davutolu, kendi iktidarlar döneminde ise balar dik gittiklerini belirterek, “Çünkü Türkiye, 5 sente bile mahkumdu ama imdi, ‘Ah bir sorsalar da ben Türküm diye haykrsam._ diyoruz. Efelerin hiç yoktan özgürlüüne kavuturduu bu ülkeyi, ebediyete kadar yaatmak istiyoruz. Biz iktidara geldiimizde yurtdnda 163 temsilciliimiz vard, imdi 228 temsilciliimiz var. Dünyada kendi bayran baka yerlerde dalgalandrabilen altnc büyük ülkeyiz. Biz nerede olursak olalm bamz diktir. Paris_te dünya liderleriyle yürüdüümüz gibi dünyann her yerinde milletimizi temsil ediyoruz.” dedi.

_CHP HAKARETE SAHP ÇIKTI_

Fransa_daki terör saldrs ve ardndan yaananlara da deinen Babakan Ahmet Davutolu, “Dünyann hiçbir yerinde Hz. Peygamber_e hakaret edene sessiz kalmayz, âtl durmayz. Hz. Peygamber_in onuru, bütün insanln onurudur. Âlemlere rahmet olan Yüce Peygamber_e yaplacak herhangi bir saldrya izin vermeyiz, sessiz de kalmayz. Paris_te yaanan terör saldrsnn ardndan, bu karikatürleri yaymaya çalanlar oldu. Bu karikatürleri basmaya çalanlara, CHP sahip çkt. Biz her yerde terör ve iddete kar çkarz ama hakarete kar sessiz kalmayz. Hz. Peygamber_e kar yaplan hakarete kar sesimizi yükselttik ve yükseltmeye de devam edeceiz.” diye konutu.

Babakan Ahmet Davutolu, Aydn kongresinde konutu

_CHP K AYDA L_Y DÜZELTEMED_

Son iki ayda önemli reform paketleri açkladklarn, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan_n dünya liderlerini arlad ve kendisinin de yurtd ziyaretlerde bulunduunu aktaran Davutolu, “CHP, iki aydr, _Acaba ili_de düzeni nasl salarz?_ diye urayor. Bütün kirli çamarlar ortaya çkt. Seçimden önce adaydan, istifa etmesi için yaz almlar. Bu nasl seçim? stifa etmeyince birbirlerini tehdit etmiler. Sayn Klçdarolu arabulucu tayin etmi ama o da olmam. Bir ili_yi bile idare edemeyenler, Türkiye_yi nasl idare edecekler? Biz hiçbir tehdit ve baskya boyun emeden yolumuza devam edeceiz.” dedi.

Babakanlk görevine geldikten sonra ilk ziyaret ettii yerlerden birisinin Adnan Menderes_in kabri olduunu belirten Davutolu, unlar söyledi: “Mezar banda, milletin bekas ve demokrasi yolunda senin gibi daraacna yürüme noktasnda bir saniye bile tereddüt etmeyeceiz dedim. Her birimiz birer Menderes_iz. Biz babakanl, bahadimlik olarak görürüz. Bizim tek derdiimiz, milletimize hizmet etme ve onlarla birlikte gelecee yürümektir. Nasl ordu içindeki baz yaplar o dönem Adnan Menderes_i idama götürmülerse sonradan oluan benzer giriimlere asla izin vermedik. Sayn Cumhurbakanmz, 12 yllk iktidar döneminde saysz giriimle kar karya kald. CHP_nin bir milletvekili, Sayn Klçdarolu_na 12 maddelik soru yöneltti ve bir CHP Aydn Milletvekili, ‘Eskiden kurtulma imkanmz vard, imdi ordu da yok._ deme zilletinde bulundu. Darbelerin arkasna gizlenip bir de utanmadan Adnan Menderes_in memleketinden oy istiyorlar. Aydn bize Menderes_in emanetidir. Biz Aydn_a sahip çkmaya devam edeceiz. Onun için Aydn_n da demokrasiye sahip çkmas gerekiyor. Adnan Menderes_e yaptklarn yapmaya çaltklar Recep Tayyip Erdoan, milletin iradesiyle bugün Cumhurbakan oldu. Biz sadece milletin huzuruna çkar ve sadece ona hesap veririz. Milliyetçilik nutuklar atanlar, Aydn_a gelenler bilsinler ki gerçek milliyetçilik, aziz al bayramz dünyann her yerinde dalgalandrmaktr. Milliyetçilik sözle olmaz. Milliyetçilik, bu bayraa itibar kazandrmaktr. Bu bayrak artk dünyada her yerde. Sadece bizim milletimizi temsil etmiyor, slam dünyasnda ve dünyann her yerinde insanlk onurunu temsil ediyor."

Kongrenin ardndan Vali Erol Ayyldz_ makamnda ziyaret eden Babakan Davutolu, Mula kongresine katlmak üzere Aydn_dan ayrld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..