milivolt electronics world news AYTO_Ege_Blgesi_odalarna_kpr_oluyor-didimhaber.net
20-01-2015

AYTO Ege Blgesi odalarna kpr oluyor

AYTO_Ege_Blgesi_odalarna_kpr_oluyor

Torbal Ticaret Odas (TTO) meclis üyelerinden oluan bir heyet, Aydn Ticaret Odas (AYTO)_n ziyaret etti. TTO Bakan Abdulvahap Olgun bakanlndaki heyeti AYTO Meclis Bakan A.Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Bakan Hakan Ülken, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Kadn ve Genç giriimciler kurullarnn icra komitesi üyeleri karlad.

Ziyarette konuan AYTO Bakan Hakan Ülken, Aydn ile zmir_in Torbal ilçesinin en önemli ortak probleminin, tevik bölgesi sralamasnda ikinci srada yer almalar olduunu söyledi. Bölgesel tevik uygulamasnn yanl olduunu, teviklerin sektör baznda düzenlenmesi gerektiini, TOBB Konsey toplantlarnda, Sanayi ve Ticaret ûras_nda dile getirdiklerini aktard. Ülken, "Sektörel bazl teviklerin devreye alnmas, illerin genel dinamikleri içerisinde kendilerine özgü teviklerin, hattâ ilçe bazl teviklerin devreye girmesi gerekmektedir. Torbal ve Ödemi_in önceliiyle Bergama_nn öncelii ayn deildir. Ayn ekilde Karacasu_daki öncelikle Kuadas_ndaki öncelik ayn deildir. Tevik uygulamalarnn tekrar ele alnmas gerekmekte. Ankara_da, _ben yaptm oldu_ eklinde deil, yerinde tespit edilmeli. Konunun taraflarnn mutlaka dinlenip önerileriyle birlikte deerlendirilerek öyle hayata geçmesi gerektiini ifade etmek istiyorum." dedi. Aydn_n büyükehir olduunu hatrlatan Ülken, nüfusunun 1 milyonu geçtiini, AYTO_nun da hinterlandnda 600 bin civarnda nüfusa hitap ettiini, 6 bine yakn faal üyesi olduunu söyledi. Hakan Ülken, “Aydn diyoruz ki tarm kenti, turizm kenti, eitim kenti, enerji kenti, sanayi kenti; bunlarn hepsini söyleyebilirsiniz. Lojistik avantajlar da fazlasyla bulunmaktadr. Birçok il için bu kavramlarn belki de üç tanesini birarada söyleyemezsiniz. Birinde enerji yoktur, birinde turizm yoktur, birinde tarm yoktur, birinde eitim yoktur. Aydn, Ege Bölgesi_nin merkezidir. zmir, Denizli, Mula, Manisa aksnda bakldnda Aydn, tam ortada ve tam merkezde, ulam rahat ama daha rahat olmas gereken bir konumdadr. Biz Idr_daki çocuklarn havaalan görme hakkna sayglyz, Aydn_daki çocuklarn da havaalan görme haklarnn ellerine verilmesi gerektiini ifade ederek bir yola çktk.” diye konutu. Aydn_da bulunan Çldr Havaalan_nn faal hale getirilmesi gerektiini kaydeden Ülken, “Malumunuz bizler icra makam deiliz, bask gruplaryz. Bizler kalkp havaalan ina edemeyiz. Bizler demiryolu ina edemeyiz. Bizler ilimizin ve iadamlarmzn problemlerini tespit eder, çözüm yollarn bulur, bunlara yönelik bask grubu rolü oynarz.” dedi. AYTO_nun Çldr Havaalan_nn ulama açlmas ve zmir–Aydn–Denizli hzl tren hattnn devreye alnmas taleplerini gündeme getirdi.

Aydn Ticaret Odas

lçelerinin genel ekonomik yaps hakknda bilgi veren TTO Bakan Olgun ise, “Komu ilimiz olan ve son yllarda büyük bir atlm içerisinde olan Aydn_n sanayisinin efeleriyle ibirlii yapmaya hazrz. Gelin hep beraber önce Ege_yi, sonra Türkiye_yi uçuralm.” diye konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..