milivolt electronics world news Mezarlk_hizmetleri_ile_belediyelerde-didimhaber.net
20-01-2015

Mezarlk hizmetleri ile belediyelerde

Mezarlk_hizmetleri_ile_belediyelerde

Aydn Büyükehir Belediyesi, meclis kararyla ilçedeki mezar ve defin hizmetlerini devrettii Efeler Belediyesi ile protokol imzalad. Bu çerçevede bata Tellidede ve Kemer olmak üzere 120 mezarln bakm, onarm, temizlik ve bütün defin hizmetleri, Efeler Belediyesi Mezarlklar Müdürlüü tarafndan yaplmaya baland.

Mezarlklar Müdürlüü ekipleri, mezarlklarn genel temizliiyle balanan çalmalara otlarn biçilmesi, aaçlarn budanmas ve dier ilemlerle devam ediyor. Çalmalar hakknda bilgi veren Belediye Mezarlklar Müdürü Gülhiz Gürbüz, “Mezarlklarmzda temizlik çalmalarnn yannda, çiçeklendirme ve aaçlandrma çalmalarn da yapyoruz. Sekiz aylk gibi bir süreçte, büyük alanlara sahip mezarlklarmzn tamamnda temizlik ekiplerince gerekli çalmalar yaplarak mezarlklar, ziyaretçilerine hazr hale getirilmitir. Mezarlklarn bakm ve temizlii haricinde oluturulan dier cenaze hizmetleri ekipleriyle tüm defin hizmetlerinin, cenaze nakil hizmetlerinin, tüm mezarlklardaki cenazelerin kayt altna alnmas ve sisteme dahil edilmesi hizmetlerinin de Mezarlklar Müdürlüü hizmet ve sorumluluk alannda olduunu hatrlatmak isterim. Tellidede ile Kemer Mezarl dndaki dier mezarlklarn hiçbirinde geçmi cenaze kaytlar bulunmuyor. Cenazelerin tamamnn bilgisayar sisteminde kaytlarnn oluturulmas uzun bir çalma süreci alacaktr ancak kayt altna alma için hazrlklarmz tamamladk.” dedi.

Haftann yedi günü ve günün 24 saati hizmet verdiklerini belirten Gürbüz, “lçemiz snrlar içerisinde tüm defin hizmetlerini ücretsiz gerçekletiriyoruz. Vatandalarmzn, cenaze hatt olan Alo 188’den bize ulamalar yeterli. Efeler Belediye Meclisi_nce belirlenen ücret karlnda ehirdna da cenaze nakli imkann, arttrlan araç saymzla gecikmesiz verilebiliyoruz. Mezarlklar Müdürlüü olarak tüm ekip ve ekipmanlarmzla ilçemiz sakinlerine cenaze hizmetlerimizi zamannda ve eksiksiz olarak verebilmek adna neler yapabileceimizi ve daha fazla nasl faydal olabiliriz düüncelerimizi uygulamaya dökerek, cenaze yaknlarnn hem aclarna ortak olmak hem de en acl günlerinde i yüklerini hafifletebilmek adna çalyoruz.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..