milivolt electronics world news MHP_l_Bakan_Kse:_AKP_ve_CHP_ibirlii_yapyor-didimhaber.net
21-01-2015

MHP l Bakan Kse: AKP ve CHP ibirlii yapyor

MHP_l_Bakan_Kse:_AKP_ve_CHP_ibirlii_yapyor

önetimiyle birlikte basn toplants düzenleyen MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse, Aydn Büyükehir Belediye Meclisi-nde yaananlar knad. Bakan Özlem Çerçiolu-nun iktidar partisi tarafndan korunup kollandn ileri süren Köse, “Aydn Büyükehir Belediye Meclisi-nde, gizli CHP ve AKP ittifak var. Biz bunu hem mecliste hem de AKP milletvekillerinin tutumunda görüyoruz.” dedi.

MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse

MHP l Bakan Köse, AYMENDO tesislerinde parti il yönetimiyle birlikte kahvaltda biraraya geldi. Toplantda, Büyükehir Belediyesi-nin 2014 ve 2015 bütçeleri hakknda konuan Köse, bütçe uygulamasn eletirdi. Bütçe belirlenmesine ramen hangi artlar altnda, hangi proje ve yatrm için ne kadar kaynak aktarldnn belli olmadn ileri sürerek, son meclis toplantsnda yaananlar knad. Fevzi Köse, “Aydn Büyükehir Belediye Meclisi-nde Aydn Büyükehir Belediye Bakan, kendisine yakmayacak sözler söylemi, tutum ve davranlarda bulunmutur. MHP-li meclis üyelerine söz vermeyerek, huzursuzlua sebep olmaktadr. Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, uzlamac bir kültüre sahip deildir. Bu tavrndan dolay Çerçiolu-nu knyorum. Bundan sonra da Aydn Büyükehir Belediye Bakan olarak, herkesi kucaklayc ve ortak akl içeriinde toplantlar yapmasn temenni ediyorum." eklinde konutu.

MHP Aydn l Bakan Fevzi Köse

Büyükehir Belediyesi-nin bütçe ve uygulamalarn da eletiren MHP l Bakan Köse, “Aydn Büyükehir Belediyesi 2014 bütçesi 364 milyon TL, ASK-nin bütçesi de 196 milyon, toplam 560 milyon TL-ye hükmettiler. Bu para nasl ve nerelere harcand bilmiyoruz. Aydn-da bu parayla yaplan önemli bir yatrm oldu mu? Yaplan ihaleler, verilen süre içerisinde yaplmyor. Aydn Büyükehir Belediyesi tamamen dank, vizyonsuz, projesiz, plansz bir ekilde idare edilmekte, Aydn-n kaynaklar çarçur edilmektedir. Bizce Aydn-n 2014 yl kayp bir yldr, 2015 de dank bir yldr. Aydn Büyükehir Belediyesi-nin 2015 için 743 milyon TL, 300 milyon TL ASK bütçesiyle 1 milyar TL bütçesi var. Bu çok büyük bir para. Bütçelerin uygulamas konularnda, projeler konusunda bilgi vermemekte. 2015 bütçesinde Aydn ilçelerine ne yatrm yaplacak belli deil. Sadece bütçeler ayrlm, bu para nerede, nasl kullanlacak, ayrnt yok. Bakan Çerçiolu, Aydn halkn mesaj bombardmanna tutmak için 12 milyon ksa mesaj atm. Reklam kokan bir yönetim anlay var.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..