milivolt electronics world news Aydn-Denizli_demiryolu_ehir_merkezlerinde_yer_altna_alnmayacak-didimhaber.net
21-01-2015

Aydn-Denizli demiryolu ehir merkezlerinde yer altna alnmayacak

Aydn-Denizli_demiryolu_ehir_merkezlerinde_yer_altna_alnmayacak

Aydn-Denizli demiryolunda yaplan çift hat ve elektrikli tren çalmasnda, hatlarn ehir merkezlerinde yer altndan geçmesi yönünde TCDD 3. Bölge Müdürlüü-nün bir çalmas olmad belirtildi. Bu yönde bir çalmann teknik olarak mümkün olduunu ancak hazrlanan projede bulunmadn belirten TCDD 3. Bölge Müdürü Murat Bakr, ehirleri ikiye bölmeyeceklerini, alt ve üst geçitlerle ulamn salanacan söyledi.

Aydn-Denizli demiryolu hatt

Rayl ulamn ehir merkezinden geçtii bütün ilçelerin, ulamn yer altndan yaplmas yönünde isteklerini olduunu belirten Bakr, “Yaptmz yol, elektrikli sinyalli bir yol. Yani ihtiyaç duyulduunda, tamamen düzenlendiinde, bittiinde 160 km. hzla gidilebilecek bir hat olacak buralar. O nedenle biz buralarda hemzemin geçit, bariyer gibi eyler istemiyoruz. Hz düürmemek ve konforu düürmemek adna geçi yerleri istemiyoruz. Biz bu nedenle insanlar tamamyla ayrmak deil, birletirmek için teknik anlamda ne yaplmas gerekiyorsa onlar yaptracaz. Mevcut hemzemin geçitler azalacak, kapatlmas gerekenler kapatlacak. Kapatld zaman insanlar birbirinden koparlmayacak. Orada ne gerekiyorsa, üst geçit mi gerekiyor, alt geçit mi gerekiyor, ne gerekiyorsa onlar yaplacak.” dedi.

Aydn-n Efeler Belediyesi-nin, demiryolunun yer altndan geçmesi yönünde talebi olduunu ancak bunun mevcut projeyle mümkün olmadn belirten Bölge Müdürü Bakr, “Bunu sadece Efeler Belediyesi deil, hattn geçtii bütün belediyeler istiyor ama öyle bir realite var, biz TCDD olarak Türkiye-de ilk bu bölgede hat kurmuuz. Bu hattn yer altna alnmasna yönelik öneriler teknik olarak mümkündür ancak bizim u anda yürüttüümüz projelerin içerisinde, ne Efeler-de ne de dier yerlerde kesinlikle bu hattn yer altndan gitmesi yönünde bir çalmamz mevcut deil. Bunu kendilerine intikal ettirdik.” açklamasn yapt.

Efeler Kent Konseyi Bakan Tuncay Erdemir, bu konuda, "Kentin ortasnda utanç duvar istemiyoruz." diyerek imza kampanyas balatm, demiryolu hattnn yer altndan geçirilmesini gündeme tamt. Kampanyaya, Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan da destek vermiti. Demiryolunun yer altna alnmas durumunda, mevcut projeye 600 milyon lira ek maliyeti olaca belirtilmiti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..