milivolt electronics world news TCDD_Aydn_iin_40_milyon_liralk_yatrm_yapacak-didimhaber.net
22-01-2015

TCDD Aydn iin 40 milyon liralk yatrm yapacak

TCDD_Aydn_iin_40_milyon_liralk_yatrm_yapacak

Aydn daki yatrmlar hakknda bilgi veren TCDD 3. Bölge Müdürü Murat Bakr, “Aydn daki proje saymz 10. Bunlardan dördü tamamland, be projemiz devam ediyor, bir projemizse Kalknma Bakanl ndan ödenek bekliyor.” dedi.

Aydn da yaptklar projelerin tutarnn 40 milyon 326 bin TL, geçmi yllarda yaplan harcamannsa 8 milyon 198 bin TL olduunu kaydeden Bölge Müdürü Bakr, “Aydn için 2014 yl ödenei 23 milyon 98 bin TL olmutur. Dönem sonu harcama 19 milyon 621 TL, parasal gerçekleme yüzde 85, fiziki gerçekleme de yüzde 85 _tir. Aydn ile Umurlu arasnda suyding yaplmas çalmalar tamamlanmtr. mamköy de lojistik merkez hizmete girmitir. Selçuk-Aydn çift hat projesi kapsamnda uygulama projesi ihaleleri yaplmtr. 53 km. olan bu güzergahtaki alt ve üst geçitlerle tüm hemzemin geçitlerin ortadan kaldrlarak, alt üst ve geçit halinde planlamas ile ilgili projelendirmeler devam etmektedir. Firma, Nisan 2015 _te kurumumuza projeyi sunacaktr. Bu projeyle birlikte Selçuk ile Çamlk arasnda yer alan binde 23 seviyesindeki eilimli yerler için 8 bin 365 metrelik tünel inaat yaplacak, bu sayede eimler binde 7 ye düürülecektir. Ayn güzergahta 300 metre yarçapnn altndaki 21 tane kulp, daha büyük kulplara adapte edilerek konfor ve hz arttrlacaktr. Ayn ekilde Aydn-Denizli çift hat projesi kapsamnda 130 km. _lik uygulama projeleri, Haziran 2015 tarihi itibariyle tamamlanacaktr. Bu projelerdeki asl hedef, elektrikli ve sinyalli oluudur.” dedi.

Tren yolu güzergahndaki çalmalarla ilgili de açklama yapan Murat Bakr, “Alt ve üst geçitli planland için tamamyla hemzemin geçitlerin ortadan kaldrlmas planlanmaktadr. Çamlk, Ortaklar, Söke, Germencik, ncirliova ve Aydn arasndaki istasyon yollarnn tamamyla yenilenme çalmalar tamamlanmtr. Nazilli de lojmanlarda restorasyon çalmalar projeleri tamamlanmtr, kurula sunulacaktr. Antlar Kurulu onayladnda yapmna balanacaktr. Aydn Gar binasnn çalmalar devam etmektedir, yüzde 85 i tamamlanmtr. Nisan aynda tamamyla proje bitirilecektir. Kuyucak stasyonu projesinin de geçici kabulü yaplmtr.” eklinde konutu.

Murat Bakr

Kalknma Bakanl nda olan projelerinin Aydn lojistik merkezi olduunu açklayan TCDD 3. Bölge Müdürü Bakr, “Bu projenin her eyiyle planlamas yaplm, sadece karayollarndaki giri çk düzenlemesi nedeniyle bir tadilat görmütür. Onun haricinde ödenek talebinde bulunulmutur. Ödenek gelmesi halinde yatrm gerçekletirilecektir. Germencik-Denizli hat kesiminde gar ve istasyonlara yerli sinyalizasyon sistemi kurulmas kapsamnda, 10 tane istasyonumuzda makas pozisyon bilgilerinin trenlere kl sistemle aktarlmasyla ilgili bir projemiz var. Bu, TÜBTAK ortaklnda yürütülen bir projedir. u anda Buharkent ile Horsunlu arasndaki blok tamamlanm ve kabulü yaplmtr, kullanlabilir durumdadr. Germencik, ncirliova, Kök, Sultanhisar, Atça ve Kuyucak istasyonlarn ayaklarn kapsayan yaklak 20 bin metrelik kablo deiimiyle bu sistem hayata geçirilecektir." ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..