milivolt electronics world news Didim_Belediyesi_Saldry_Knad-didimhaber.net
27-01-2015

Didim Belediyesi Saldry Knad

Didim_Belediyesi_Saldry_Knad

Belediye Bakan Yardmcs Ercan ATASOY-a yaplan hain saldry protoste etmek için Didim Belediye binas önünde toplanan kalabala CHP Genel Bakan Yardmcs ve Aydn Milletvekili Bülent TEZCAN, Aydn Milletvekili Metin Lütfi BAYDAR , CHP Aydn l Bakan Hikmet SAATÇ ve yönetim kurulu üyeleri , CHP Didim lçe Bakan Gökmen KARATA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, karde Belediye Mu-Sarpnar Belediye Bakan Deniz ATE, Sivil Toplum Kurulular, Oda ve Derneklerin deerli temsilcileri ile çok sayda Didimli katld.
HK1
GK Konumasn yapmak üzere mikrofonu ilk alan isim CHP lçe Bakan Gökmen KARATA oldu. Yapt konumada kendilerini yalnz brakmayan Didim-lilere teekkür ederek “ Bu saldrlar düzenleyenler emellerine hiçbir zaman ulaamayacak, saldrlar düzenleyen odaklara buradan sesleniyorum bizleri yldramayacaksnz” dedi. Ardndan konumas sras gelen Belediye Bakan Yardmcmz Ercan ATASOY-da evinin önünde iki kiinin kendisini darp ettiini hatrlatarak, "Vuracaklar, kaçacaklar, tehdit edecekler ve her eyi yapacaklar ama biz ylmayacaz" diye konutu.

DA Ardndan Belediye Bakanmz Sayn A. Deniz ATABAY yapt konumada “ Bizler bir eyleri doru yaptmz için yanl giden bir eyleri düzeltmek isteimiz için bu hain saldrlar gerçeklemekte. Ama hiçbir saldr bizleri yldramaz yolumuzdan döndüremez. Bir vururlar bin oluruz. Çalmalarmza ara vermeden devam edeceiz ” diye konutu. Ardndan mikrofonu alan CHP Aydn il Bakan Hikmet SAATÇ her türlü destei vermeye hazr olduklarn söyleyerek “ Siz Didim-liler bakannzn arkasnda olduunuz sürece hiçbir saldr bizleri doru bildiimiz yoldan geri döndüremeyecektir” diye konutu.
1
LB Sonrasnda ise CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi BAYDAR “ Bir doktor olarak Sayn Bakan yardmcmzn sal gayet yerinde. Bu saldrlar düzenleyenler arkasnda olanlar bizleri yldramayacaklar aksine daha da evkle bizleri çalm halde bulacaklardr.”diyerek Bu yaananlarn ilk olmadn ve Antalya-da da böyle saldrlarn gerçekletiini hatrlatt.

BT Konuma sras gelen CHP Genel Bakan Yardmc Bülent TEZCAN ise yapt konumada, saldrlarn rant çetelerinin provalar olduunu savunarak, faillerin henüz bulunmamasn eletirerek, yapt konumada ayn zamanda olayn adli bir vaka olmadn ifade eden TEZCAN, "Kentsel dönüüm yaayan tüm il ve ilçelerimizde bu tip saldrlarla kar karya kalyoruz. Arkasnda ciddi tehdit içeren ve Didim-de son dönemde meydana gelen yeni ve önemli deiimi hazmedemeyip buna kar frene basmak isteyen bir rant çetesinin provalardr. Bu provalara dur demek zorundayz." dedi.

Yaanan bu çirkin saldry protesto eden halkmz “basklar bizi yldramaz” “bakanma kalkan eller krlsn” sloganlar atarak tepkilerini gösterdiler. Halkn youn katlmyla gerçekleen basn açklamas Belediye Bakan A. Deniz ATABAY-n tüm katlm salayanlara teekkür etmesiyle son buldu.

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..