milivolt electronics world news CHP_de_Yeni_Trkiye_ilkelerini_ortaya_koyacak-didimhaber.net
01-02-2015

CHP de Yeni Trkiye ilkelerini ortaya koyacak

CHP_de_Yeni_Trkiye_ilkelerini_ortaya_koyacak

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu-nun bakanlnda Aydn-n Kuadas ilçesinde partililer, akademisyenler ile basna kapal yaplan toplant sona erdi. Toplant sonunda Kemal Klçdarolu bir açklama yapmazken, CHP Genel Bakan Yardmcs Sencer Ayata, "CHP, bozuk olan düzenin yenisini, gerçekten Türkiye-nin insanlarnn mutlu olaca düzenin neler olacann ana ilkelerini en ksa zamanda ortaya koyacak." ifadelerini kulland.

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu-nun da katld Kuadas-nda akademisyen ve partililerle yaplan ortak akl toplants sona erdi. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu toplant sonras açklama yapmadan otelden yarld. Toplantyla ilgili basna açklama yapan CHP Genel Bakan Yardmcs Sencer Ayata, AK Parti-nin yeni Türkiye-sine karlk CHP-nin de yeni Türkiyesi vurgusu yapt. Ayata, “Bir çok bakmdan çürümü. Belki ar olacak ama bir çok bakmdan dökülen bir düzen var. Ama bu yeni Türkiye diye tantlyor. CHP bir anlamda bozuk olan düzenin yenisini, gerçekten Türkiye-nin insanlarnn mutlu olaca düzenin neler olacann ana ilkelerini en ksa zamanda ortaya koyacak.” dedi.

Sencer Ayata

Toplanty ortak akl olarak deerlendiren Ayata, seçim vaatleri ve seçim çalmas öncesi akademisyen ve parti temsilcilerinin katld ortak akl toplants yaptklarn söyledi. Seçimde ittifak yapmayacaklarn, özellikle seçim öncesi CHP-nin seçim vaatleri, ekonomi ve sosyal projeler üzerinde durduklarn belirten Ayata, "Akademisyenler Türkiye-nin her yerinden gelen akademisyenler. Bizden iki gün önce bir araya gelmiler, guruplara ayrlmlar, ekonomi konusunda sosyal politikalar konusunda. Türkiye-deki toplumsal sorunlar konusunda bunlara ayr ayr çalmlar ve bu konularda birlikte ortak akl gelitirmiler. Dört be ana konuda bize bunlar sundular. Dolaysyla biz burada beklediimiz oturduumuz zaman çok verimli bir toplant oldu. Çünkü uzun uzun tek tek tebliler yerine, biz hazrlanm ortak akl dediimiz çok güzel ve belki de Türkiye-de benimde siyasette girdiimden beri karlatm en güzel toplantlardan biriydi. Bu toplantlar devam edebilir. Çok güzel bir toparlama yapld sonunda. Genel Bakanmz bütün arkadalarn deindii ana konulara tek tek deindi. Zaten kendisi çok iyi not tutar. Kendisi de bu toplantdan çok yararlandn söyledi. " eklinde konutu.

 

Toplantnn birkaç bölümden olutuunu belirten Ayata, öyle devam etti: "Mesela ekonomik vaat önerileri var. Sosyal politikalar vaat önerileri var. Örnein sosyal konuda, Türk toplumunda kadnn ve ailenin önemi. Eer biz daha çok kadn ve genç oyu almak istiyorsak, anneyle çocuu birlikte düünmemiz lazm. Demek ki politikalarmzn temelinde aile olacak, yuva olacak. Ailenin içinde kadn ama gelecek vaat eden çocuk. Seçimle ilgili her eyi konutuk. “ Türkiye-nin gündeme ne olabilir seçimin ekseni, ne olabilir. Seçimde siyasi partilerin farkl konumlanmas ne olabilir, ona kadar hepsini konutuk. Daha önemlisi gözümüzün önünde, bizim kendi görüümüz buna bir çok yurttamz da katlyor. Ypranm olan bir düzen var. Bir çok bakmdan çürümü. Belki ar olacak ama bir çok bakmdan dökülen bir düzen var. Ama bu yeni Türkiye diye tantlyor. Burada çok büyük bir yanl var. Yanl deerlendirme var. CHP bu bir anlamda bozuk olan düzenin yenisini, gerçekten Türkiye-nin insanlarnn mutlu olaca düzenin neler olacann ana ilkelerini en ksa zamanda ortaya koyacak."

Ayata, CHP-nin HDP ve dier partilerle ittifak kurmayacan ve milletvekili aday belirleme sürecinde mutlaka ön seçim yaplacan da açklad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..