milivolt electronics world news CHP_Milletvekili_zen:_Sosyal_yardmlar_iki_katna_kacak-didimhaber.net
02-02-2015

CHP Milletvekili zen: Sosyal yardmlar iki katna kacak

CHP_Milletvekili_zen:_Sosyal_yardmlar_iki_katna_kacak

Seçim çalmalar için Aydn-da partililerle biraraya gelen CHP PM Üyesi ve Manisa Milletvekili Özgür Özen, 2015-i umudun yl olarak gördüklerini söyledi. Özen, CHP iktidarnda sosyal yardmlarn iki katna çkarlacan, kredi ve kredi kart borcu olanlar için düzenleme yaparak bu borçlarndan kurtulmalarn salayacaklarn söyledi.

Nevzat Biçer Nikah Salonu-nda partililerin katld düzenlenen toplantda konuan CHP PM Üyesi Manisa Milletvekili Özgür Özen, asgari ücreti bürüt olarak iki katna çkartacaklarn ve vergi almayacaklarn da seçim beyannamelerinde açklayacaklarn söyledi. CHP PM Üyesi Manisa Milletvekili Özgür Özen, lk yapacaklar iin AKP gibi yoksulluu yönetmek yerine yoksulluu yok etmeyi hedeflerine alacaklarn belirten CHP PM Üyesi Özgür Özen, Türkiye ekonomisinin alg operasyonlaryla yönetildiini iddia etti. Türkiye-nin AKP döneminde özelletirme rekoru krldn ve her zaman AKP iktidarnn dile getirdii Faiz Lobisi-ne AKP-den önce 11 milyar dolar iken bunun AKP döneminde d krediler için 50 milyar dolar faiz ödendiini belirten Özgür Özen, ekonominin göründüü gibi iyi olmadn söyledi. Özden, "Burada 2015 seçim çalmalar için toplandk. Bu toplantlar seçim öncesi partimiz için önemli. Bu toplantlarda partililerimizin önerilerini alacaz. Yoksullara, dullara verilecek aylklarn artacan, emeklilerden ve çalanlardan vergi almayacak. Önümüzdeki dönem vaatlerimizi istiare ediyoruz. Esnaf odalar ve muhtarlarmz, CHP-nin yapmasn bekledikleri eylerin bizim seçim bildirgemizin ana maddeleri olmas bizi mutlu etti. 17-25 Aralk sürecinde 4 bakann yüce divan oylamasnn, Babakan-n talebine ramen Cumhurbakannn AKP içinde bir parti içi darbesiyle o oylamay ertelettirmesi. Banlarn kendi istekleriyle yüce divana gitmelerinin AKP-nin yaklamakta olan seçim için Babakan-a yaplan tavsiyeler, kamuoyu aratrmalar. Bu seçimin iki tane belirleyicisi olacak, bir tanesi Ermenek-teki Recep Amca-nn yrtk ayakkabs, öbürü Betepe-de kaçak sarayda oturan Recep Amca-nn yapt harcamalardr. AKP bundan syrlmazsa yüzde 38-lere gerilemi olan gerilemi oy orannda ee ediyoruz, mutlaka bakanlar yüce divanda yarglanmas dendiinde Cumhurbakan-nn bu i balarsa kendi çocuu üzerinden kendine geleceini bildii için önce parti içinde yapt darbeyi sonrada meclisteki izli oylamay effaflatrarak atmadnz oylar bize göstereceksiniz diyerek." dedi.

Özgür Özen

AK Parti içinde çatlama ve büyük kavga olduunu da ileri süren Özen, "Geldiimiz noktada CHP kuru iradesi olarak, terörü lanetleyen, kimden gelirse gelsin teröre kardr. AKP-nin Türkiye-yi terör örgütünü destekleyen ülke konumuna getirmesinden utanç duymaktayz. Yayn yasa getirdikleri MT trlar BDA-C ve terör örgütlerine silah tayordu. Öyle bir noktaya gelindi ki, MT tr El Kaide-ye roketatar götürüyordu ve bunlar onun içinde battaniye var, bize kar darbe diyorlard: CH saldrlarn Yemen El Kaidesi üstlendi. Türkiye-de MT El Kaide-ye silah tayan bir istihbarat örgütü olarak bizi dünyaya rezil etti. AKP-nin hem BDA-C-ye El Kaideye silah salamas, hem de onlarn yapt terör eylemlerinden sonra basalna gitmesi garip. Baka ülkelerin içindeki terör örgütlerine destek verenlerin, dünyann Türkiye-deki terör örgütlerine destek vermemelerini istemek samimi davran deildir." ifadelerini kulland.

AK Parti-nin -90 ylda yaplmayan yaptk- diyerek ekonomide alg yönetimi yaptn ve özelletirme rekorunu krdn da aktaran Özen, öyle devam etti: "Ama gerçek durum bu deil. Esnaf, sanayici ikayetçi. 90 ylda yaplmayanlar yaptklar dorudur. 90 ylda Türkiye-nin 15 ylda ne yaptysa son10 ylda hayrsz bir evlat gibi onlar sattlar. AKP, kendisinin ekonomiyi iyi yönettiini söylüyor. Türkiye ekonomisi AKP-nin de dönemini içerisine katarsanz her zaman yüzde 5 büyümütür. AKP-yi dar çkardmzda bu oran yüzde 6,1-dir. AKP döneminde Türkiye-nin büyümesi son yedi ylda yüzde 3,5 dur. Faiz lobisine eskiden 11 milyar ödeniyordu. imdi 50 milyar liraya çkt. Türkiye-nin faiz lobisi dedikleri Türkiye-nin d kredi kaynaklarna ödedikleri faiz. nAKP, yapan deil satan bir partidir. AKP 1986 ila 2015 yllar arasnda Türkiye- toplam 65 milyar dolarlk özelletirme yaplmtr. Özal ile balayan özelletirme 65 milyar dolar. AKP döneminde 57 milyar dolar özelletirme yaplm. 2003 ylnda kredi kar borcu 4,3 milyar TL idi Bu gün 75 milyar TL, 3,5 milyon kart sahibi hacizlidir. 2002 ylnda batk kredi 278 milyon TL iken 12 milyar TL-dir. Biz 2015 yl umudun yl diyoruz. lk yapacamz i AKP gibi yoksulluu yönetmek yerine yoksulluu yok etmeyi hedefimize alacaz.”

Toplantya CHP Aydn Milletvekili Osman Aydn, l Bakan Hikmet Saatç, ilçe bakanlar ve partililer katldlar.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..