milivolt electronics world news ehit_ve_gazi_dernekleri_arasnda_fotoraf_anlamazl-didimhaber.net
03-02-2015

ehit ve gazi dernekleri arasnda fotoraf anlamazl

ehit_ve_gazi_dernekleri_arasnda_fotoraf_anlamazl

Aydn-da yeni kurulan ehit ve gazi derneiyle eski dernek arasnda, 172 ehit fotoraf anlamazla yol açt. Eski dernekte bütün yönetimin Kbrs gazisi erkeklerden olumasna da tepki gösteren eski Bakan Sevil Esin, yönetimde ehit elerini teselli edecek kadn olmadn, bundan rahatszlk duyan elerin talepleri dorultusunda yeni dernek kurduklarn söyledi. Aydn ehit Aileleri ve Gazileri Dayanma Dernei Bakanl-n kongrede kaybeden ve ardndan istifa dilekçesi veren Esin, ehit einin dernekte asl fotorafn da istedi. Yeni Bakan smail Ece ise, “Buradan hiçbir fotoraf veremeyiz. Kendileri bulsunlar. sterlerse gelip buradan çekebilirler. Buradan hiçbir resim o istiyor, bu istiyor diye verilemez.” dedi.

ehit ve gaziler derneklerinde fotoraf krizi

Bakanln yapt dernekten ayrlarak, dier ayrlanlarla birlikte Aydn ehit Yaknlar ve Malul Gaziler Dayanma ve Yardmlama Dernei-ni kuran Sevil Esin, yönetim kurulu üyelerinin hepsinin Kbrs gazisi olmasna tepki için ayrldklarn söyledi. Bir ehit einin evine gidildiinde teselli için kadn olmas gerektiini ve bu yönde de tepkiler olduunu belirten Esin, eski dernee gönderdii istifa dilekçesinde, ehit ei Mehmet Esin-in fotorafnn verilmesini de istedi.

ehit ve gaziler derneklerinde fotoraf krizi

Suçlamalar kabul etmeyen Aydn ehit Aileleri ve Gazileri Dayanma Dernei Bakan smail Ece ise yönetimin seçimle ibana geldiini söyledi. Eski Bakan Esin-in, üyelerine telefon ederek istifa etmelerini söylediini iddia eden Ece, "Ben de 12 yldr bu dernee üyeyim. Kbrs gazisiyim. Bu dernekte en çok Kbrs gazisi var. Seçimde birinci listeyi oyladm, kendisi dahil 33 kiiye oy verdi. kinci listeyi de okudum. Oylamada kendisine oy veremedi, üç kii oy verdi, yeni yönetim olutu. Buras erkeklerin oluturduu bir yer diyorsunuz. Tüzükte, Kbrs gazileri yönetimi ele geçirir geçiremez diye bir madde yok. Kald ki Sevil Esin, 14 yldr bu dernekte bakanlk yapyor. Erkekler dedii kiiler de bu dernekte üyeydi, yönetimde görev alyordu. ehit ve gazi yakn kadnlarmzdan bir tepki yok. Bugüne kadar bütün bayan arkadalar kardeim, bacm ve arkadam olduu gibi bugünden sonra da öyledir.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..