milivolt electronics world news Aydn_Barosu:_ktidar_yargy_dizayn_ediyor-didimhaber.net
07-02-2015

Aydn Barosu: ktidar yargy dizayn ediyor

Aydn_Barosu:_ktidar_yargy_dizayn_ediyor

Aydn Barosu-na kaytl avukatlara yönelik, "Avukat Haklar ve nsan Haklar" isimli bir meslek içi eitim semineri düzenlendi. Burada konuan Baro Bakan Gökhan Bozkurt, yargnn iktidar eliyle dizayn edilmeye çalldn söyledi. Avukatlarn evi olan adliye binalarnn kaplarnn avukatlarn üzerine kilitlendiini belirten Bozkurt, ç Güvenlik Paketi-ni de eletirdi.

Aydn Serbest Muhasebeci ve Mali Müavirler Odas toplant salonundaki seminerin açlnda avukatlara hitap eden Baro Bakan Bozkurt, “Meslek ve meslektalarmz ve mesleimizin bize yükledii sorumluluk gerei halkmza olan borcumuz ksmyla ilgili, -Avukat Haklar ve nsan Haklar- eitim çalmas yapyoruz. Avukatlarn haklar ve insan haklar ihlallerine sürekli yenileri ekleniyor. Bir meslektamza veya mesleimize saldrnn olmad gün yok. Abdullah Cömert davasnda yaanan rezaletler bizi yoruyor. Duruma salonuna girmek için gittiimizde 50 polis tarafndan kapatldn, avukatlarn geçirilmediini gördük. Polislerin arasndan zorla geçtik. Biz bunu kabul etmiyoruz. Bunlar niye anlatyorum? imdi gündemde olan ç Güvenlik Paketi henüz çkmadan, dizayn edilen yarg eliyle sokakta toplant ve gösteri yürüyüleri srasnda ya da baka bir yerde polis kurunuyla öldürülen herhangi bir hakkn aikâr bir ekilde ve vahice ihlal edilen insanlarn hak aramaya gittikleri adalet saray isimli yerlerde adaletten umutlarn kestiklerini ve dizayn edilen yargnn mensuplarnn da bu umudun yok olmas için ellerinden geleni yaptklarn, müdahalelerinin avukatlara kadar vardn her yerde görüyoruz.” dedi. ktidarn, kendisini güvence almak için yargy dizayn ettiini ifade eden Gökhan Bozkurt, “imdi gündemde bulunan iktidarn, kendisini güvence altna almak üzere hazrlad, -Yarg deyince ben kendi yürütme nedenini kendim kuraym, kanuni bir hale getireyim bu ihlalleri.- dedii tasarnn yasalamas halinde olabilecekleri hepimiz biliyoruz. Görünen o ki bu yasa çkarsa eer, o safhadan sonra avukatlarn yardmlar yetmeyecek. Her bir avukata çok büyük görev düecek. Bu dönemde bizim evimiz olan adliyenin kaplar avukatlarn üzerine kilitleniyor, avukatlara gaz sklyor. Konu artk çok vahim.” eklinde konutu.

Seminerde stanbul Barosu avukatlar Cengiz Yaka, Cem Kaya Karatütün, Ayegül Tansen ve Özlem Aksungur, avukat haklar ve insan haklar konusunda bilgi verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..