milivolt electronics world news Uzunrmak:_Fidan,_istihbarat_devletinin_yangn_fiei-didimhaber.net
08-02-2015

Uzunrmak: Fidan, istihbarat devletinin yangn fiei

Uzunrmak:_Fidan,_istihbarat_devletinin_yangn_fiei

TBMM dare Amiri ve MHP Aydn Milletvekili Ali Uzunrmak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan-n siyasete müdahale ederek yeminine sadk kalmadn söyledi. MT Müstear Hakan Fidan-n siyasete girmek için istifasn Türkiye-nin demokrasiden istihbarat devleti ve muhaberat devleti olma yolunda yangn fiei olduunu belirten TBMM dare Amiri ve MHP Aydn Milletvekili Ali Uzunrmak, iktidarn büyük günahlarn küçük sevaplarla örtmeye çaltn ancak bunda baarl olamayacaklarn söyledi. Uzunrmak, slam dininin güzel bir din olduunu ancak baz Müslümanlarn slam dinini lekelediklerini de vurgulad.

Milletvekili Ali Uzunrmak

Aydn Kültür Merkezi-nde divan bakanln Favzi Köse-nin yapt Efeler ilçe kongresinde tek aday Serdar Yurt oldu. Kongrede partililere seslenen TBMM dare Amiri ve MHP Aydn Milletvekili Ali Uzunrmak, hükümeti eletirdi. Uzunrmak, "Bugünkü iktidarn 12 ylda yapt ilerde mutlaka dorular vardr. Duran bir saat bile günde iki kez mecburiyetten doruyu gösterir. Ama 24 saatte 2 kez doru görmemek ne kadar yanlsa 22 saati de görmemek o kadar yanl. Eer bana 13 yllk AKP iktidar nasl tanmlarsanz diye sorarlarsa küçük sevaplarla büyük günahlarn kapatlmaya çalld bir on üç yl derim. Küçük sevaplar ilemilerdir ama öyle büyük günahlar ilemilerdir ki o büyük günahlarn o küçük günahlarla kapatlmas mümkün deildir. Yeter ki biz o büyük günahlar halka anlatabilelim." dedi.

Türkiye hiçbir meselesini doru, yeteri kadar ve dürüst tartmadan rüzgarn önünde dalndan kopmu bir yaprak gibi sürüklendiini kaydeden Ali Uzunrmak, "Bu gün Türkiye-de tehdit çrtkanl yapmak istemiyorum ama demokrasi tehdit altndadr. Bu günkü iktidarn yapt uygulamalarn hiçbirisi demokrasi bilinci ve kültürüyle izah edilemez. Yalanla, kandrmayla, iftirayla, baskyla, zulümde adeta kutup yldr durumuna gelmilerdir. Psikolojik harekat uygulamaktadrlar. Dün söyledikleri bu günü, bu gün söyledikleri yarn, bugün yaptklar dün yaptklarn tutmamaktadr. Bir çelikiler yumana bürünmüler Türk milletine bir deli gömlei giydirilmi ve Türk milleti akl tutulmas yaamaktadr. Bunun en büyük müsebbibi de Türk aydnlardr. Bir ülkede önce ulema, aydnlar bozulur sonra devlet adamlar bozulur, sonra halk bozulur. Eer aydn bozulmazsa, devlet adamn denetlerse halkla bütünleirse devlet adam bozulmaz. Bugün ülkemizde aydnmz mesuliyetsiz, yanamac ve teslimiyetçi bir zihniyete dönümütür. Birçok mesele dünyada bir ülkede olduunda yer yerinden oynayacak davranlar Türkiye-de baar olarak sunulmaktadr." ifadelerini kulland.

MUHABERAT DEVLETNE DORU

MT Müstear Hakan Fidan-n siyasete girmek için istifasn Türkiye-nin istihbarat ve muhaberat devleti olma yolunda olduunun göstergesi olarak deerlendiren Uzunrmak, sözlerine öyle devam etti: "MT Müstear Hakan Fidan, AKP-den siyasete soyunmutur. Bu güne kadar MT-den siyasete soyunan parti mensubiyetini belli eden tek ve ilk MT müstear olmutur. Bu Türkiye-nin demokrasiyle deil, bir istihbarat devleti olduunu, bir muhaberat devleti olduunun yangn fieidir. Bütün kumpaslar, devletin içindeki bütün yaplanmalar hepsi burada kendisini ele vermitir. Bu neyi göstermitir, devletin kurumlarnn parti kurumlarna dönütürüldüü hatta daha ilerisinde parti devletinden daha öteye Recep Tayyip Erdoan-n ahsnda bir kii devletine doru Türkiye-nin adm adm sürüklendiinin en büyük delilidir. Sayn Cumhurbakan siyasete müdahale etmekte, yeminine sadk kalmamaktadr."

Ülkücülere de seslenen Uzunrmak, "MHP, inanç köklerinden doru kavramlar üzerinde ortak uur ve akln buluamamasndan dolay burada birçok kardeimizin dert yand skntlar yaamaya baladk. Bu skntlar toplumumuzun da skntlar ayn zamanda. Türk toplumunda elbette ki siyasi partiler de cemiyetlerin bir parças olduuna göre o toplumdaki baz hastalklardan siyasi partilerin de siyasetçilerin de etkilenmemesi mümkün deil. Onun için samimi, ihlas öne alm ülkücülerin rol model olarak ihlasla balanp daha çok fedakarlk yaparak ülkücülere yön vermesi ve ülkücüleri ortak hedefte ortak aklda birletirmesi gerekiyor. Ülkücülerin arasnda mesele olmaz. Ülkücülerin arasnda mesele var demek ülkücülere ihanettir. Ülkücülerin arasnda mesele olmayacak. Aralarnda mesele olmayacak, ülkücü meselesini samimice samimiyetle bir birbiriyle konuabilen ve konutuunda haklysa affedeni, hakszsa özür dileyen ve hedefe beraber yürüyen inanm neferlerdir ülkücüler." dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..