milivolt electronics world news ocuklarn_baar_iin_teknoloji_iyi_kullanlmal-didimhaber.net
14-02-2015

ocuklarn baar iin teknoloji iyi kullanlmal

ocuklarn_baar_iin_teknoloji_iyi_kullanlmal

Ufuk Salk ve Sosyal Hizmet Görevlileri Sendikas (Ufuk Salk Sen) üyeleri, Aydn-da biraraya geldi. Psikolojik danmanlk uzman Orhan Keskin tarafndan verilen, “Baarl Çocuk, Mutlu Aile” seminerine katlarak, çocuklarn eitimi hakknda bilgi aldlar. Keskin, günümüzde çocuklar için en büyük tehlikenin, teknolojinin yanl kullandrlmas olduunu söyledi.

Çocuk eitimi semineri

Üyeleriyle kaynamak, aile mutluluu ve çocuk eitimi konusunda da bilgilendirmek istediklerini belirten Ufuk Salk Sen Aydn l Temsilcisi Abdülmuttalip Tohumeken, seminere gösterilen ilgiden memnun olduklarn söyledi. Köfteci Dede-de kahvaltdan sonra düzenlenen seminere, Ufuk Salk Sen Genel Bakan Yardmcs Süleyman Çalar da katld. Sendikal anne ve babalara seslenen Orhan Keskin, çocuun baarsnda ailenin, çevrenin ve teknolojinin önemine deindi. Çocuklarn baarl olabilmesi için öncelikle mücadeleci olmalar gerektiini belirten Keskin, “Çocuklarn baarl olmalar, mücadeleci olmalar kadar dinleme, anlama ve dikkat de önemlidir. Çocuklarmzn baarl olabilmesi için teknolojiyi iyi kullanmalyz. Eskiden çocuklar, hiç dardan içeriye girmiyorlard. imdiki çocuklar da hiç içeriden darya çkmyorlar. Çocuklar görev bandalar. Bizim zamanmzda çocuklar darya çkt zaman oyunu yönetmeye çalyor, onun için çalyordu, lider olmak istiyordu. -Kim benden?- diyordu. imdi zamanmzda sokaa çkan çocuklar, -Ben kimdenim? Birisi götürsün beni oynatsn, yerime braksn.- diyorlar ancak bugünkü çocuklarla bizim zamanmzdaki çocuklarn da en önemli özellikleri, bugünkü çocuklarda inanlmaz enerji var. Çocuklarnz hayata hazrlayn. Anneler ve babalar, çocuklarn dinlemeliler. En önemli göre, öretmenden ziyade ailelerimizde.” dedi.

Çocuklarn eitiminde en büyük engellerin banda teknolojinin yanl kullanlmasnn geldiini ifade eden Keskin, “Çocuk dersin bana geçtiinde, aile evde televizyon açmamal. Evde televizyon seyredin ama eer çocuklarnzda ders çalma alkanl oluturmak isterseniz, burada aileye de görev düüyor. Çocuklar ders çalrken televizyonun kapatlmas, ilkokul 1. snftan itibaren uygulanmal. Çamzn en büyük hastal dikkat dankl, younlaamamak, konsantrasyon problemi ve ders çalamama. Çocuklarmzn ellerinde tablet, bilgisayar, akll cep telefonu, sürekli internetin banda ve bu çocuk u anda ders çalamyor. Dikkat danklnn en büyük sebebi de teknolojiyi yanl kullanyoruz. Eer evimizde televizyon sürekli açksa çocuunuza ders çalma alkanl kazandramazsnz. Babalar bu konuda daha da duyarl olmal. Bugünlerde çocuk yetitirmek çok zor. nanlmaz ekilde çocuklar tehlikelerle kar karya. Aileler, çocuklarn bu tehlikelere kar korumal.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..