milivolt electronics world news Banka,_geri_dedii_kart_aidatn_almak_iin_mahkemeye_bavurdu-didimhaber.net
15-02-2015

Banka, geri dedii kart aidatn almak iin mahkemeye bavurdu

Banka,_geri_dedii_kart_aidatn_almak_iin_mahkemeye_bavurdu

Hesap iletim ücreti, kart aidat ve kredi için ald masraflar geri isteyen vatandalarn peini bankalar brakmyor. Bir banka, müterisinin tüketici haklar çerçevesinde geri ald kredi kart aidatlar için tüketici mahkemesine bavurdu.

Aydn-n Kök ilçesinde özel bir irkette çalan Nedim Mermer (40), müterisi olduu bankann hesabndan kestii hesap iletim ücreti, kart aidat ve kulland kredi dosya masrafnn iadesi için avukat araclyla tüketici haklar mahkemesine bavurdu. Tüketici Haklar, müteriyi hakl bularak alnan ücretlerin iadesini istedi. Karar bankaya bildiren Nedim Mermer, parasn geri ald. Yaklak 6 yllk kart aidat ve hesap iletim ücreti ve kredi masraflarn alan Mermer-e, bankas kredi kart aidatn geri ödemesini istedi. Mermer ücreti geri ödemeyi kabul etmeyince banka, tüketici mahkemesine bavurdu.

Hakkn sonuna kadar arayacan belirten Mermer, "6 yedi yllk kredi kart parasn geri ödediler. Paramz aldk, harcadk. 261 TL-sini geri istiyorlar. Avukat olmasayd biz de uramazdk. Avukatmz sayesinde paramz geri aldk. Kimse uramak istemiyor. Ben de avukat tutmasaydm ben de uramazdm. u anda aidat ödemiyorum. Kart aidatn bunu bizim almamz yasal hakkmz diye geri istiyorlar. Bana bir dosya göndermiler 40 sayfa. Hepsinde Anayasa-nn bilmem kaçnc maddesi diye. Ben uramyorum, avukatm takip ediyor. Yasal haklarmz sonuna kadar arayacaz." dedi.

Müvekkili Nedim Mermer-in tüketici haklarnda kazand hakkn bankann deiik gerekçelerle geri istediini belirten avukat Muzaffer Önder, "Tüketici haklarnda müvekkilim hakl bulundu. Ayn bankada ald kredi masraf, kart aidat ve yllk hesap iletim ücretini geri ödedi. imdi de geri ödedii kredi kart aidatn faiziyle geri istiyor. 261 TL faiziyle birlikte bin TL olarak geri almak için tüketici mahkemesine bavurmu. Mahkemede hakkmz arayacaz." açklamasn yapt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..