milivolt electronics world news Operasyon_yapan_polise_tal_saldr-didimhaber.net
16-02-2015

Operasyon yapan polise tal saldr

Operasyon_yapan_polise_tal_saldr

Aydn-n Efeler ilçesi Osman Yozgatl Mahallesi-nde Özel Harekat polisleri ve Çevik Kuvvet eliinde Arin Mirxan Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi-ne operasyon düzenlendi. Arama yapan polisin burada bulunanlardan bazlarn gözaltna ald örenildi. Olay yerine toplanan kalabalk, polise tala saldrd. Gözaltna alnanlar tayan polis aracn da talayan kalabala polis TOMA, plastik mermi ve biber gazyla müdahale etti.

Olay, akam Efeler ilçesi Osman Yozgatl Mahallesi Hakk Bey Caddesi-nde bulunan ve Kobani-de ölen Arin Mirxan-n adnn verildii Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi-ne polis operasyon düzenledi. Özel Harekat polisi ve Çevik Kuvvetin de destek verdii operasyonda binada arama yapld, says ve isimleri verilmeyen baz kiiler gözaltna alnd. Bu esnada toplanan kalabalk slogan atarak polise tepki gösterdi. Gözaltna alnanlar, polis aracyla götürülürken, kalabalk grup polise ve araçlara ta att. Polis, burada kalabala biber gazyla müdahale etti. Polis ekipleri, tal saldr nedeniyle yava yava TOMA-nn yannda mahalleden ayrld.

Mahalleden çkan polis ekipleri, Osman Yozgatl Kava-nda topland. Bir süre burada bekleyen polise yine ta atlnca daha da geri çekildi. Meydanda ate yakan kalabalk, biber gazyla datld. Polisin, olaylar srasnda bir kiiyi yakalayarak gözaltna alma giriimi de olay yerindekilerin tepkisi ve yaanan kargaa sebebiyle brakld.

Herhangi bir yaralanmann yaanmad olaylar sonras polis, geni güvenlik önlemlerini sürdürüyor. Yetkililer herhangi bir açklama yapmad. Dernee ad verilen Arin Mirxan-n YPG-li olduu ve Ekim 20014 ylnda Kobani-de öldüü örenildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..