milivolt electronics world news CHP_Milletvekili_Balbay:_Kaset_iinde_bir_MT_yenii_var-didimhaber.net
20-02-2015

CHP Milletvekili Balbay: Kaset iinde bir MT yenii var

CHP_Milletvekili_Balbay:_Kaset_iinde_bir_MT_yenii_var

CHP Aydn l Bakanl-n ziyaret eden zmir Milletvekili Mustafa Balbay, CHP ve MHP-ye yönelik kaset operasyonunda MT-in yer aldn iddia etti. "Bu iin içinde bir MT yenii var." diyen Balbay, 2011 seçimlerinde de CHP ve MHP-ye yönelik kaset saldrlar olduunu hatrlatt.

Mustafa Balbay, CHP Aydn l Bakanl’nda

Milletvekili Balbay, unlar kaydetti: "Demokrasilerde bir iktidar, kendisini en iyi seçenek olarak sunmak için her eyi yapabilir. Tabii ki hukukun içerisinde kalma kayd ve artyla. Türkiye-de geçmi iktidarlar bunu yaptlar. -Bizden daha iyi bir seçenek yok.- dediler, -Yine biz geliyoruz.- dediler ama eer bir iktidar kendisi dnda seçenek oluturabilecek bütün partilere saldryorsa ve bütün seçenekleri yok etme mücadelesine girdiyse bunun ad demokrasi olmaz. AKP iktidar u anda MT-i, altn çizerek söylüyorum MT-i, -Muhalefeti mha Tekilat- haline getirmi durumda. Bu kabul edilemez. Genel bakanmz bunu be alt ay önce, -Resmen MT içerisinde bizimle uraan bir birim oluturuldu.- dedi ve tatmin edici bir açklama yaplmad ve yine imdi yine benzer gerçekten. Sürekli kendileri karanlk senaryolardan, kumpaslardan söz ediyorlar ama bunlarn dik alasn iktidar yapmakta. Bu çok çirkin bir oyundur. Bugün AKP, muhalefeti yok etmeye çalrken aslnda kendi meruiyetini yok etmeye çalmaktadr. Bu demokrasinin bir yeri yara alrsa bütün ülke etkilenecektir. Maalesef böyle bir durum, ben bunu böyle deerlendiriyorum. 2011 seçimlerinden önce hem CHP hem de MHP-ye yönelik bir kaset saldrs yapld. imdi onun bir baka benzerinin organize edilmekte olduunu görüyoruz. Bu çok çirkin bir ey. Siyasetin meruluu bir yara aldnda, bundan en çok iktidar partisi zarar görür. Toplum, siyasetten umudunu keser. Siyaset d baka bir aray demeyeyim, bir umutsuzlua sürüklenir. Buna da hakk yok.” dedi.

Mustafa Balbay, CHP Aydn l Bakanl’nda

"Kaset organizasyonunu kim yapyor?" sorusuna, “Bu ite bir MT yenii var.” demesi, salonda gülümelere sebep oldu. Balbay-n toplantsna CHP Aydn l Bakan Hikmet Saatç, Efeler lçe Bakan Bayram nci ve dier partililer katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..