milivolt electronics world news Vatandamz_adeta_deli_gmlei_giydirilmi_gibi_bir_akl_tutulmas_yaamakta-didimhaber.net
22-02-2015

Vatandamz adeta deli gmlei giydirilmi gibi bir akl tutulmas yaamakta

Vatandamz_adeta_deli_gmlei_giydirilmi_gibi_bir_akl_tutulmas_yaamakta

TBMM dare Amiri MHP Aydn Milletvekili Ali Ali Uzunrmak, hükümetin baz olaylarla ülkücüleri provokasyonlarn içine çekmek istediini söyledi. Son olup biten olaylara ramen Türkiye-nin üzerine deli gömlei giydirilmi gibi akl tutulmas yaadn vurgulayan Uzunrmak, "Bugün Türkiye-ye baktmzda inanlmaz ekilde söylenenle yaplann tersine olduu, adna münafklk alametlerinin kutup yldz ekline geldii bir iktidarla kar karyayz. Söylenen ile yaplan 180 derece farkl ama gelin görün ki bu algy çok yüksek bir marifetle oluturulabilmi olmaktan dolay da vatandamz adeta deli gömlei giydirilmi bir akl tutulmasn yaamaktadr." dedi.

Partililerle Aydn-da bir araya gelen TBMM dare Amiri MHP Aydn Milletvekili Ali Uzunrmak, hükümetin tüm uyarlara ramen tedbir almad gibi olaylar sonras da görevlerini yerine getirmeyerek açkça ülkücülerin provakasyonun içine çekilmek istendiini söyledi. Ege Üniversitesi-nde yaanan olaylarn bu yönde gelitiini ifade eden TBMM dare Amiri MHP Aydn Milletvekili Ali Ali Uzunrmak, "Üniversitelerle ilgili özellikle Ege Üniversitesi ile ilgili tedbir alnmasn istedik. Ama tedbir alnmad. Buradan açkça ifade etmeliyim ki gerilimden ve ülkücüleri çeitli provokasyonlarn içerisine çekmekten adeta bir politika çkartmak isteyen hükümet yetkilileridir. Tehlike bara bara geliyorum demitir. Çatmann önlenmesi için tedbir alnmad gibi, çatma sonrasnda da gerilimin trmanmas için artlarn olumas için hükümetin bilerek, kasten bilerek bir takm görevlerini yerine getirmemesi anlamn tamaktadr. Hiçbir eyi unutmuyoruz. Her eyi not ediyoruz. Herkes bilsin ki bizim tavrmz bu gerilimden sebeplenmek isteyenlere frsat vermeyecek ekilde not eden ve aklnn bir köesinde bunlar unutmayan bir nesil olacaz. Mutlaka bir gün hesabn soracaz, hesapsz hiçbir ey brakmayacaz. Vakur duruumuz bizim olaylar içimize sindirdiimiz veya es geçtiimiz anlamna gelmez. Biz hiçbir acy unutmayz. Psikolojik olarak MHP-yi bunaltmaya çalyorlar." eklinde konutu.

Türkiye-nin en büyük eksikliinin meseleleri yeteri kadar ve doru tartamamasndan kaynaklandn aktaran Uzunrmak, "Türkiye meselelerini doru ve yeteri kadar tartamamaktr. Hep bir taraftarlk içerisinde bir rövan alma duygusu içerisinde Türk milleti gerilimden gerilime sürüklenmektedir. ktidar, hukukun üstünlüüne inanyor ve hukuka uygun iler yapyor mu? Yasalarn ve kanunlarn çkt, demokrasi var anlamna gelmez. Diktatörlerin meclislerinden de kanun çkar. Ve o kanunlar uygulanr. Padiah kanunlar da o günlerin kanunlardr. Önemli olan kanunlarn, yasalarn hukukun üstünlüüne, hukuk devletine uygun çkp çkmaddr. Yoksa meclislerdeki parmak çounluuyla çkan yasalar hukukun üstünlüüne uygun olarak çkm anlamna gelmez. Sandk dnda en önemli ikinci denetim hukuk denetimidir, vicdan denetimidir. Bugün Türkiye-yi yöneten zihniyet ne yasa ne Anayasa tanyor ne de azndan çkan yemine sadk kalyor." dedi.

-VATANDAIMIZ BR AKIL TUTULMASI YAAMAKTADIR-

Türkiye-nin üzerine deli gömlei giydirilmi gibi akl tutulmas yaadn vurgulayan Uzunrmak, sözlerini öyle sürdürdü: "Bugün Türkiye-ye baktmzda inanlmaz ekilde söylenenle yaplann tersine olduu, adna münafklk alametlerinin kutup yldz ekline geldii bir iktidarla kar karyayz. Söylenen ile yaplan 180 derece farkl ama gelin görün ki bu algy çok yüksek bir marifetle oluturulabilmi olmaktan dolay da vatandamz adeta deli gömlei giydirilmi bir akl tutulmasn yaamaktadr. Toplum psikolojik olarak çok gergin ama, bu gerginlikler vatandalarn kendi çevresinde kalmaktadr. Baz basn organlar ve hükümet yetkilileri Türkiye-de mutlu tablo çizmektedirler. Oysa ki açlk, sefalet iddet her yönüyle yaanmaktadr."

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan- da eletiren Ali Uzunrmak, Erdoan-n tarafszlk yeminini tutmadn, tarafsz olmas gerekirken meydanlarda parti liderlerini hedef aldna dikkat çekti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..