milivolt electronics world news Kalp_hastas_Aylin_imdi_de_beynindeki_kistle_mcadele_ediyor-didimhaber.net
23-02-2015

Kalp hastas Aylin imdi de beynindeki kistle mcadele ediyor

Kalp_hastas_Aylin_imdi_de_beynindeki_kistle_mcadele_ediyor

Aydn_n Kuadas ilçesinde üç çocuuyla yaam mücadelesi veren Sabahat Altnok, kalp hastas 15 yandaki kz Aylin Kütükçü_nün kalp pili deiimini beklerken imdi de beyninde çkan kistle ykld. Paraszlktan kznn tedavisini yaptramayan anne, kalp pilini yardmlarla aldklarn fakat imdi de kist çktn söyledi.

Kznn devaml uyumasnn sebebini aratran Altnok, beyninde kist olduunun tespit edildiini söyledi. Kzyla birlikte dün Gülhane Askeri Tp Akademisi (GATA)_ne giden Altnok, burada muayene ve tetkiklerinin yapldn söyledi. Doktorlarn, kznn beyninde tespit edilen kistin çok büyük ve yaylmac olduu için hayati tehlikesinin yüksek olduunu söylediklerini aktararak, “Dün GATA_ya gittik. Doktorlar, _Seynindeki kist sebebiyle hayati riski çok yüksek, her eye hazr olun._ dediler. u anda ameliyat için hazr olmadmz belirterek, Mart 16_sna randevu verdiler. Eer kzm ameliyat olabilecek halde olursa beynindeki kisti alacaklar ama bize ameliyatn çok zor olacan, hayati riskin çok yüksek olduunu ve her eye hazrlkl olmamz gerektiini söylediler. Kzmn kalp pilinin ise bu ameliyattan sonra deitirilmesinin uygun olacan söylediler.” dedi.

Aylin Kütükçü

Einden iddet gördüü için ayrlan ve üç çocuuyla yaam mücadelesi veren Sabahat Altnok, duyarl vatandalarn kznn kalp pili deiimi için yardmlarndan dolay çok mutlu olduunu söyledi. Kuadas_nda oturduu evin kirasn ödeyemedii için çkarldn, imdi tandklarnn yannda kaldklarn belirten anne Altnok, “Çocuklarm çok seviyorum, onlar kaybetmek istemiyorum. Kzm sürekli uyuyordu. Okulda da uyumaya balam. Beyindeki kistten dolayym, bunu örendik. Ameliyat çok riskli diyorlar. Ameliyat olmazsa da çok az ömrü kald diyorlar.” eklinde konutu.

Aylin_in tedavisi için GATA_dan randevu alnmas ve ulam masraflarnn karlanmasnda Kuadas Belediye Bakan Özer Kayal ve CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar_n yardm ettii örenildi. Ayrca kalp pilinin paralar olmad deitirilemediinin basnda yer almas üzerine hayrsever bir doktor, aileye yardmc olacan belirtmiti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..