milivolt electronics world news AYTO_504_yesiyle_fuara_katld-didimhaber.net
28-02-2015

AYTO 504 yesiyle fuara katld

AYTO_504_yesiyle_fuara_katld

Aydn Ticaret Odas (AYTO), 500 üyesiyle Antalya 22. Uluslararas Anfa Food Product Gda htisas Fuar ile Anfa Bevex 4. Uluslararas çecek htisas Fuar-na çkarma yapt. Geçen yl 200 üyesinin naat Fuar-na katlmn salayan AYTO, gda ve içecek fuarna 504 üyesiyle katld. Rekor katlmdan dolay teekkür eden fuar yetkilileri, AYTO Bakan Hakan Ülken-e teekkür plaketi verdi.

Antalya-da bu yl 22. Uluslararas Anfa Food Product Gda htisas Fuar ile Anfa Bevex 4. Uluslararas çecek htisas Fuar-na, AYTO üyeleri büyük ilgi gösterdi. Aydn-dan 10 otobüs ve özel arabalarla 504 kii fuarlara gitti. AYTO-nun da stant açt fuarla ilgili olarak üyelerine seslenen Bakan Ülken, "AYTO Uçuruyor" projesinin amacnn, Aydn ekonomisini uçurmak olduunu söyledi. Her üyelerinin kendi ilgi alan olan fuarlara katlmasn beklediklerini ve desteklediklerini belirten Ülken, “Asl amacmz, AYTO uçuruyor derken Aydn ekonomisini uçurmaya çalmaktr. Bu noktada 2 bin 500 üyemizi fuarlara götürdük. Üyelerimizi, götürdüümüz fuarlarda en iyi ekilde arlyor ve konaklama imkanlar salyoruz. Bu fuarlara üyelerimiz, kendi aidatlarndan biriken ücretle gidiyorlar. Hiçbir üyemizle ilgili ayrm yapmadan, fuarla ilgili tüm üye sektörlerimizi bu fuarlara davet ediyoruz. Gelmek isteyen tüm üyelerimizi fuarlara götürüyoruz. Bugün bir rekor krdk, Türkiye rekoru. Zaten bu rekor bize aitti, 200-ün üzerinde üyelmizle Antalya-da naat Fuar-na katlmtk. Bugün de bunun iki katndan fazla, 504 üyemizi Antalya-daki Gda Fuar-na götürdük. Bu oda, üyeleri için var. Üyeleriyle birlikte güçlü.” dedi.

Türkiye-de, oda olarak bir seferde toplu olarak en çok üyeyle fuara katldklarn vurgulayan Hakan Ülken, “Bu tür fuarlar, üyelerimizin ufkunu açmakta ve daha ileriye dönük plan ve programlar yapmalarn salamakta. Bu fuarlara katlan Aydnl oda üyelerimiz, fuarlarda kendi alanlarndaki yenilik ve gelimeleri de yakndan görme ve bunlar Aydn-a tama imkan buluyorlar. Burada firmalarla yaptklar ikili görümelerle de Aydn-n ürünlerinin pazar alannn daha da gelimesini salyorlar. Bu sayede hem Aydn hem ülkemiz hem de oda üyelerimiz kazanyor. Bundan sonra da bu tür fuarlara üyelerimizi götürmek için tüm gücümüzle çalacaz. Bu rekoru kracamza da inanyorum, oda ve üyelerimiz bunu baaracak güçte.” dedi.

Çeitli illerden 400 firmann katld fuara KKTC, ran, Almanya, Japonya, Malezya, Moldova, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan, Irak, ran, Pakistan, Rusya, Hollanda, talya, Almanya, Azerbaycan ve BAE bata olmak üzere dünyann çeitli bölgelerinden yiyecek ve içecek sektörünün ilgi gösterdii belirtildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..