milivolt electronics world news Oktay_Vural:_Hkmet,_PKK_terr_rgtn_resmen_muhatap_kabul_etmitir-didimhaber.net
28-02-2015

Oktay Vural: Hkmet, PKK terr rgtn resmen muhatap kabul etmitir

Oktay_Vural:_Hkmet,_PKK_terr_rgtn_resmen_muhatap_kabul_etmitir

MHP Genel Bakan Yardmcs Oktay Vural, “Bugün, ortak açklama yapmak suretiyle Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin, resmen PKK-nn muhatab olduunu kabul etmitir.” dedi.

Oktay Vural

MHP Aydn l Kongresi-ne katlan MHP Genel Bakan Yardmcs Oktay Vural, burada yapt konumada AK Parti hükümetini eletirdi. Atatürk Kapal Spor Salonu-nda düzenlenen l Kongresinde Divan Bakanl da yapan MHP Genel Bakan Yardmcs Oktay Vural, “Bugün Türkiye igal edilmi deil. Fiili igal yok. Ama bugün Türkiye zihni igal edilmiler tarafndan yönetiliyor. Damat Ferit zihniyetiyle yönetiliyor. Bu gün geldiimiz noktada Dolma Bahçe-de bir araya gelmiler, PKK ile bir araya gelmiler. PKK ile AKP 7 Haziran seçim beyannamesini açklad. AK Parti-ye oy vermi deerli kardelerim, CHP-ye oy vermi deerli kardelerim fark etmez. Bu memleketin helal lokma yemi, nefesini alan herkes ben bu milletin evladym diyen herkes PKK ile yaptklar bu anlamada PKK terör örgütüyle birlikte vatan, cumhuriyet ve milleti yeniden tanmlayp kimliin yeniden tanmlanmas için ve bununla ilgili bir Anayasa yapmak üzere AKP ile PKK bir anlama imzaladlar. Biz bu corafyay vatan yapmak için nice kan döktük, can verdik. Bu vatan Türk vatan oldu. imdi sen kimle beraber oturuyorsun da bu vatan yeniden tarif edeceksin. Beraber millet olduk. Müslüman Türk milletiyiz Elhamdüllilah dedik. Admz anmz tarih yazd. imdi beraber bir araya gelmiler admz deitirecekler. Cumhuriyeti tartacakm. Ben Cumhuriyetin kuruluunu Kuvayi Milliye ile birlikte, Kurtulu Sava vererek ben Cumhuriyeti kurdum. PKK terör örgütüyle Cumhuriyeti paylaanlar, konuanlar Milli Kurtulu Savana, millete ihanet içindedir. Zannedersiniz ki Sevr-i imzalamlar. Bu anlamann Kürdistan ve Ermenistan oluturmakla ilgili Sevr-den fark nedir? Birileri kalkacak mral-da terörist bann isteine göre benim vatanm tarif edecek. Benim milletimin kimliini tarif edecek. Cumhuriyeti mi tarif edecek. Brakn bu particilii, bu gün var, yarn yok. Ama biz millet olarak vatanmzla beraber cumhuriyetimizle ileriye bakarsak ancak birlikte yaarz. Bunlar olmasa partinin anlam ne olur. PKK-ya kar teslimiyet anlayyla vatanm, cumhuriyetimi, kimliimi ve milletimi yeniden tanmlayacaklarm, Anayasa yapacaklarm. 7 Haziran seçimlerinde taraflar belli olmutur. 7 Haziran seçimlerine AKP, HDP, PKK ibirliiyle girmektedir. Bu gün açklanan 10 maddelik plan, mral canisinin Davutolu hükümetine verdii ev ödevidir. Maalesef bu Davutolu da bu ev ödevini alm, ortak açklama yapmak suretiyle Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin resmen PKK-nn muhatab olduunu kabul etmitir.” dedi.

PKK terör örgütüyle ilgili hükümetin görümesine geçmi dönemlerde yaanan tartmalarla cevap veren Vural, “PKK ile görüülüyor dedik. Görütüümüz ispatlamazlarsa erefsizdirler alçaktrlar dediler. Bülent Arnç kalkt, ‘Biz terör örgütüyle görüecek kadar erefsiz ve alçak deiliz- dedi. te bu gün yaptklar anlamayla kimin alçak, kimin erefsiz, kimin ihanet içerisinde olduu ortaya çkmtr. Ne kadar milletvekili çkartrsan çkart ama ecdadmzn emanetlerine, vatana, millete, cumhuriyete ihanetin bedelini bu dünyada da öbür dünyada da verirsiniz. Bugün silah brakma ad altnda 10 madde, terörist bann AKP hükümetine verdii bir ev ödevidir. Utanç verici bir tablo yaatmlardr.” dedi.

Oktay Vural

Aydn-da MHP l Bakanl 11. Olaan Genel Kurulu-nda Ahmet Ertürk, Cem Akbudak ve Güngör Türk yart. Yaplan seçim sonunda 252 oy alan Cem Akbudak MHP Aydn il bakanlna seçildi. Dier adaylar Ahmet Ertürk 56, Güngör Türk 194 oy ald.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..