milivolt electronics world news Tezcan:_7_Haziranda_Trkiyede,_millet_de,_Babakanda_kurtulacak-didimhaber.net
04-05-2015

Tezcan: 7 Haziranda Trkiyede, millet de, Babakanda kurtulacak

Tezcan:_7_Haziranda_Trkiyede,_millet_de,_Babakanda_kurtulacak

CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, tarafsz olmas gereken Cumhurbakan’nn meydanlarda muhalefet partilerinin dinini imann sorguladn söyledi. Tezcan, "Biz Babakan’ Cumhurbakan’nn elinden kurtarmak istiyoruz. Kendi yetkilerini kullanamayan, acz içine dümü, seçim meydanlarnda seçim propagandasn ve partinin fiili genel bakanln Cumhurbakan’na devretmek zorunda kalm, muzdarip olduunu bildiimiz muzadarip Babakan’ da kurtarmak istiyoruz. nallah, 7 Haziran’da millet sandkta kararn verecek. Türkiye’de, millet de Babakan’da kurtulacak." dedi.

Aydn’da CHP l Bakanl’nda açklama yapan Tezcan, “Bir taraftan Cumhurbakan seçim sürecinde sahaya inmi kampanya yürütüyor, muhalefet partilerinin dinini imann sorgulamaktan seçim programlarn meydanlarda tartmaya kadar tarihimizde Cumhurbakanlarmzn hiç birisinin yapmad hiç görmediimiz hiç alk olmadmz bir tarz sergiliyor Türkiye’de. Kabul edilebilir olamayan bir tarz sergiliyor. Açkça iktidar partisinin seçim bildirgesini kendisinin kontrol ettiini deklare eden Cumhurbakan imdi dönüp, muhalefet partilerinin seçim bildirgelerinin eletirisini yapyor meydan meydan ehir ehir gezerek. Bu tükeniin bitiin iaretidir. Orman ve Su leri Bakan Veysel Erolu diyor ki, Büyükehir Belediyesi’nin paralar nereye harcandn örenmek için müfettiler geldiinde hemen yaygara yayorlar. Paralarn nereye gittiini örenmek istiyorsanz, bir suç unsusu varsa bir soruturma yaparsnz o soruturmann sonucundan be çkarsa herkes o sonuca göre hareket eder. Siz elli sefer soruturmusunuz ondan sonra dönüp diyorsunuz ki bu paralarn nereye gittiini örenmeye çalyoruz. Müfetti gönderilerek paralarn nereye gittii örenilmez. Hele hele bu hükümetin bu konuda sicilinin bozuk olduunu 77 milyon, bütün Türkiye biliyor. Saytay raporlarn saklayan sizi deil misiniz. Saytay raporlarn TBMM’den saklayan, bütçe görümeleri srasnda Saytay raporlarn meclise göndermeyen bu hükümet deil mi? Millet vergisinin hesabn sormasn diye bütün önlemi çabay harcayan bu hükümet deil mi? imdi çkmlar milletin parasn sormaktan bahsediyorlar. Milletin paras sadece bir ekilde güvence altnda olur. Milletin paras bu iktidar görevden giderse o zaman güvence altnda olur. Yoksa milletin paras tehlike altndandr.” dedi.

CHP’nin seçim vaadiyle ilgili kaynak tartmasna da deinen CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, “Bir ay sonra Türkiye bu süreç içerisinde milletin parasnn kim tarafndan nereye aktarldn ve kaçrldn hesabn açk effaf hukuk önünde soracak. Bu proje 7,5 milyon yoksulu yoksulluktan kurtarma projesidir bu proje, bunun maliyeti 54,5 milyar liradr. 54,5 Milyar, Türkiye’nin milli geliri içerisinde yüzde 2,5’uudur. Öyle abarttklar rakam, olur mu? Ne kadar büyük rakam, memleket batar, millet batar, perian oluruz, tekrar istikrar bozulur dedikleri rakam Türkiye’nin milli gelirinin yüzde 2,5’udur.“ eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..