milivolt electronics world news YGSde_baarl_renciler_altnla_dllendirildi-didimhaber.net
06-05-2015

YGSde baarl renciler altnla dllendirildi

YGSde_baarl_renciler_altnla_dllendirildi

Türkiye genelinde yaplan 2015-YGS'de Aydn’dan ilk bine giren örenciler çeyrek altn ve teekkür belgesiyle ödüllendirildi. Aydn’n eitimde marka ehir olmaya devam edeceini belirten Aydn Vali Yardmcs Halil Canavar, "Baarl olmak için çok ve iyi çalmak gerekir. Bu baarda emei olan, örencilerimizi, eitimcilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum." dedi.

Aydn Fen Lisesi’nde düzenlenen ödül töreni programda konuan Vali Yardmcs Halil Canavar, “Aydn’n ve Türkiye’nin eitimine gece gündüz çalarak katk salayan eitimcilerimize, velilerimize teekkür ediyorum. Baarl olmak için iyi çalmak gerekir. Bunun için de aile, arkada ve öretmenleriyle birlikte çok çalmak gerekir.” eklinde konutu. Örencilerin bireysel baarlarn desteklemek, moral ve motivasyonlarn artrmak için düzenlenen ödül töreninde konuan Aydn Milli Eitim Müdürü Pervin Töre, Aydn’ eitimde bir marka olduunu belirtti. Töre, "Türkiye’nin markas olan gençlerimiz tebrik ediyoruz.Aydn2da 116 eitim kurumundan 10 108 örencimiz YGS snavlarna girdi. Bu yl bu snavda Aydn’n kitlesel baars YGS’de yüzde 92’dir. YGS’de Aydn olarak büyük bir baarya imza attk. Bu baary bize kazandran, örencilerimize, öretmenlerimize, idarecilerimize çok teekkür ediyorum. lk bine giren 17 örencilerimizi kutluyorum. Biz hep akademik baarsnn yan sra ülke sorunlarn kendi derdi gibi dert edinen, insanla faydas olan paylam yüksek, alçak gönüllü, soran, sorgulayan, yardmlaan, gençlik yetitirmek istiyoruz." dedi.

Aydn Fen Lisesi Müdürü enol Aslan, Aydn’ baarl ile tantan, baarlaryla bizleri onurlandran örencilerimizi ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz. Örencilerin gayreti, öretmenlerin gayreti ve velilerin gayretiyle baary elde etti. Aydn eitimde marka olmada hep sürekliliini korusun ve hep zirvede kalsn. Biz de bu amaç dorultusunda çalyoruz." dedi.

YGS -2 puan türünde Türkiye’de ilk bine girme baars gösteren örenciler altn ve teekkür belgesiyle ödüllendirildi. Örencilere ödüllerini Aydn Vali Yardmcs Halil Canavar verdi. Törene, Milli Eitim Müdür Yardmclar, ube Müdürleri, okul müdürleri ve örenciler katldlar.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..